„Бойко пудел си намери, кръсти го Валери“ – как патериците стават гьостерици

0 3 083

„Бойко пудел си намери, кръсти го Валери“. Плакат и слоган в скандиранията на Волен Сидеров в едно друго време. Преди Бойко да му дойде като гост на сватбата и да се разпрегръщат, а националистът да прасне едно поп-фолк парче на барабаните. Преди и отново да припознае като полит партньор бившия си кум.

Такива неща из патриотичното блато, в което е пълно с народ.

Нова коалиция заформиха останалите извън парламента на последните избори националистическо-аптекарски партии.

Валери Симеонов пък дори се обидил, рече самият той в една от проправителствените телевизии. „Това не е патерица, а гьостерица, която играеше по гърба на Борисов. Ако зависи от мен няма да се коалираме с ГЕРБ, защото отнесохме негативите от чекмеджетата“, произнесе лидерът на НФСБ.

„Гледам и не вярвам на ушите си!“, пък би рекъл приживе култовият професор Вучков след тази изповед в стил „Бяхме слепи, глухи и с пълни усти, та чак сега прозряхме“.

Борисов се обгради с властови хрантутници и сега ще си носи последствията. Ще има и други въртизадници, така бързо завъртели се, че дори ще си целунат собствените гъ*ове. Но това си е негова работа.

Реклама

Когато Валери ръсеше обиди върху де що не е съгласно с него, проблем нямаше, сега обаче той се породил. И Симеонов е обиден. За патерицата, дето обаче била гьостерица.

Най-обидното за народа в случая е, че тези самозабравили се люде продължават да го мислят за някакво стадо, пръкнало се край колибите на Долно Уйно.

Нагледахме се на комунисти дето ни пазят от комунизма; патриоти, дето продавали паспорти, та чак Европа изрева; на плюнчовци, дето смелостта им заключена в килерите на разни посолства; на ибрикчии, дето в понеделник плюят, а във вторник на същото място лижат…

Пък точно преди изборите гепиха един общински съветник от водеща партия да краде телета заедно със свои авери. Ама хич никой не обърна внимание.

Суджуко-калинковска държава, в която патериците все гьостерици били.

Назаем от 24rodopi.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.