ХУНТАТА умира! Ковчежникът на ГЕРБ Иван Пилето заряза Баце: „Никога не съм бил близък с Бойко Борисов”

3 8 226

Собственикът на филма „Градус“ Иван Ангелов – Пилето се отказа от Баце! Това е сигурен знак, че палачинката се обръща и ковчежникът на ГЕРБ изоставя хунтата, научи сензационно Narod.bg.

Ромският бизнесмен от Панагюрище втрещи прокуратурата, след като днес се отказа от голяма част от твърденията си пред Комисията по ревизията на управлението за последните десет години.

След разпита си Иван Пилето неочаквано хвърли потресаващото изявление, че никога не е твърдял, че е близък с експремиера Бойко Борисов и че го е търсил за помощ при проблеми с износ на продукция в други държави.

Пилето смени и версията си за фурмите от Дубай, за които пред Комисията каза, че продал изгодно. Днес той каза, че не били продадени, а дарени.

Реклама

Прокуратурата призова на разпит собственика на фирма „Градус“ Иван Ангелов, след разпит на бизнесмена Светослав Илчовски. Двамата бяха изслушани пред т.нар. Комисия по ревизията на управлението през последните 10 години, а по сигналите, подадени в нея, държавното обвинение започна поредица от проверки.

Пред Комисията по ревизията Илчовски се оплака, че е бил изнудван от предишното управление, нарече Ангелов „ковчежника“ на ГЕРБ и го обвини, че го принуждавал да участва в схема за „кухи обороти“ на „Градус“.

След тричасовия си разпит в прокуратурата миналата седмица, от който излезе доста афектиран, зърнопроизводителят Илчовски обясни, че разказал всичко това на разследващите, включително и как – чрез т. нар. „кухи обороти“ фирмата на Ангелов е вдигнала цените на акциите си на фондовата борса.

След това дяловете били закупени от пенсионни фондове, а впоследствие стойността им паднала. Днес адвокатът на Ангелов обаче обяви, че Комисията за финансов надзор е направила проверка на тези твърдения и не е открила нарушения при предварително предлагане на акциите на „Градус“.

3 Коментара
  1. Втори братовчед на Путин казва

    Слабоумния бизнесмен „Пилето“ сега се сети да лъже, че не познавка Бацката, като всъщност той това трябваше да лъже от самото начало в Народното събрание. Въпреки закъснелия ум, който му е дошъл, вероятността да почине от инфаркт скоропостижно е много голяма и расте с всеки ден.

  2. Илия Касабов казва

    Този лъжлив циганин сам си сложи въжето на бесилката.Ще завърши като Мишо Бирата, Ваньо Танов и други такива …..Мафията не прощава, но той горкия едва ли е чел Марио Пузо.Не е чувал май за Омертата.

  3. Vladi казва

    Иване Иване , виж какъв подарък ми е донел Цоло ! Иване Иване , първо каза , че си продал фурмите на печалба , после каза ,че си ги дарил , абе хубава работа ама циганска , глей само да не се изпуснеш за чувалите с парите в самолета между краставиците , че ще намажеш оловото

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.