Министри, не ходете в телевизиите на мисири и мисирки, нека затъват в собствената си пропаганда

0 4 324

ЗАГАСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА ІІ

Отдавна съм изключила БНТ , БТВ и Нова от списъка на програмите си. Просто ги нямам. За пълна радост.

Пропагандата на Борисов си я знам и нямам нужда от телевизионни мисирки да ми я напомнят.

Поради това и не съм гледала интервюто на Бойко Рашков. Голям въпрос е въобще какво прави министър в „кухненските“ сутрешни блокове, като по този начин им придава политическа легитимност.

Но отишъл, по причини не много ясно свързани с централния мозък. Видях 5 минути от това „интервю“ . Да, безобразно е! Въпросите валят един върху друг, а отговори не се изчакват…. Съвсем като в света на мисирите и мисирките!

НО НЕДОПУСТИМО Е ДА НАПРАВИШ ТАЗИ КОНСТАТАЦИЯ В ЕФИРА НА ДРУГА МЕДИЯ! НАИСТИНА НЕДОПУСТИМО!

Реклама

Бойко Рашков трябваше първо да не ходи, второ да очаква това кухненско поведение и трето, когато то настъпи – да благодари за вниманието, ако му дадат думата да каже защо си излиза и да си излезе.

Сега, с тази поредица от пр -грешки, най-важната от които е самото му отиване там, той дава възможност за трактовка за натиск на властта над медиите.

Драги ми министри, просто не ходете. Оставете ги да затъват в собствената си пропаганда. Така образът им ще се избистри още по-ясно и по-бързо.

А за пр-ите на властта няма да кажа лоша дума. Но да си изпратиш силовия министър в 8 сутринта в мисирски блокове е просто проява на много ама, много нисък професионализъм!

Казвам всичко това като пр-експерт и анализатор с над 30 годишен стаж.

Пост на Диана Дамянова във фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.