Поетеса от ГЕРБ съска: Селядурите – марш от София! Фандъкова е невинна, че няма места в забавачките – провинцията ни пречи да живеем

7 6 537

В разгара на поредната драма с класирането на децата в София за градини и ясли, кандидат-депутатка на ГЕРБ и поетеса от обкръжението на Баце предизвика жесток скандал в социалните мрежи.

Герберастката Анжела Димчева директно прати родителите обратно в провинцията. А на столичани-кореняци препоръча да си плащат за частните забавачки (чиито цени варират обикновено между 700 и 1200 лева на месеца – б.р.). както вече писахме, след вчерашната лотария над 10 000 малчугани пак се разминаха с място в общинските заведения.

Реклама

Будни майки и бащи, вбесени от „препоръките“ на писателката Анжела, която бе в листите на ГЕРБ на предишните избори, бързо запечатаха думите й, изписани във фейсбук преди дамата собственоръчно да си ги изтрие.

Неприятните коментари Димчева е оставила на страницата на столичната кметица Йорданка Фандъкова, чиято оставка все по-упорито се иска и от опозицията, и от хилядите родители, останали с вързани ръце след поредната чаша студена вода, изпита след класирането за ясла и градина.

7 Коментара
 1. Симеон казва

  „Селядурите – марш от София! Фандъкова е невинна, че няма места в забавачките“
  Фандъкова откога е Гражданка ?
  Преди 10.11.89 г. при население 9 милиона имаше места за всички деца в София.
  Сега към 01.01.2021 при население под 7 милиона недостигащи 10 000 места.
  Този въпрос за недостигащите места в детските градини и ясли се повдига всяка
  година,но от строителство на детските градини и ясли не може,да се краде!!!
  Друго си е да сенираш сгради,да строиш метро,молове и търговски вериги!!!

 2. Наблюдател казва

  Като попиташ чичко Гугъл се вижда, че и тази коренак софиянка е родена в Ново село така, че няма право да се обажда точно по този въпрос.

 3. Ужас! казва

  Тя и Фандъкова не е от София, а е селяндурка от Самоков, аз съм от град, който е бил оживен търговски и производствен град ,много преди Средец да стане София и столица на България, но не обиждам по този начин селяните, те са трудолюбиви хора, а софиянци ограбиха цяла България,дори на морето заграбиха де що можаха, затова страната е опоскана и няма работа,развит бизнес и хората са принудени да напускат родните си домове и се изнасят в чужбина или в София!
  В момента в България върви страшна демографска катастрофа и децата+пуберитетите до 22 г. ,трябва да са грижа номер едно на държавата, а не да ги обиждаме нагло – тях или техните семейства, да ги лишаваме от детски градини,да ги отлъчваме от обществото,да ги лишаваме от средства и детски,да не ги обучаваме в професии!
  Безгранична наглост!

 4. Ужас! казва

  Анжела Димчева – Родена на 12 февруари 1963 г. (58 г.) в село – Ново село, България
  Селяндурка по рождение и по държание,а и няма капка култура и възпитание!

 5. Н.М казва

  https://m.youtube.com/watch?v=Rp5VL2R0APE
  Вижте този филм ,, мир меняется,, и тенденцията Европа да бъде превзета по мирен път от мюсолманите, без оръжие, а с детски прираст и ще разберете колко е неадекватна госпожата. Проблемът е в това да се обединим като нация, а не да мрънкаме и нападаме, защото силата не е в разединението.

 6. Анонимен казва

  Такива хора нямат място в администрацията на града ни. Срамно е. Иска да изгони всички от града ни, които работят за икономическата му стойност и казва, че има деца, които не са равни. Срам за семейството си. Днес не се конкурираме по това къде сме родени, а какво можем. Нейните две деца дали са у нас или ги е пратила в Европа да живеят, защото и те ще са натрапници там… Анжела, събуди се, 21.ви век е…

 7. Чучулига казва

  Истината боли! Анжела слага сол в раната. Годишно се раждат се София 13 хиляди деца. Приемат се 10 хиляди тригодишни деца в градините. В същото време още 10 хиляди остават. Откъде идва тази разлика? От съседните на София градове и села, чиито родители работят в София и си водят децата тук, защото им е по-удобно. Намират фалшиви договори за наем Ил плащат за такива фалшиви документи, с които доказват уседналост. И хоп готово! Децата им са записани. Нито един бъдещ кмет няма да реши този проблем, независимо от коя партия е. София не е разтегателна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.