Погребението на ГЕРБ: Студентите от University College – Лондон изучават Бойко Борисов като пример за корупция! (СНИМКА)

0 4 253

Европа виждат корупцията на Мутрата и неговата организирана престъпна група ГЕРБ и вече я дава като нагледен пример! България отново стана за смях, след като Баце се изучава от студентите University College в Лодон като пример за корумпиран премиер. Така ГЕРБ буквално бе погребана в очите на целия свят!

Новината дойде от д-р Васил Маргаритов, който написа следното:

Мда-а… Студентите от UCL (University College London) вече официално изучават Бацуна екс-премиер като нарицателно за корупция (в лекциите по политическа икономика). Лошо! Лошо за ГЕРБ, лошо за всички нас, лошо за България!… Очаквайте, впрочем, включване от амбразурчиците, като например: „Дежавюто“ Mihaylov, Ал Йо, Iva Nikolova от ПИК, Stanislava Bratanova Kaneva и др. подобни. Те сами ще се покажат. Но не забравяйте – „името им е легион“!

Реклама

ПП: А когато в учебниците включат Певски, ще се покаже #КОЙ?… Ами Данчо Матросов Цонев, рабира се, кой друг!… #такивамитиработи, дето вика г-н Alexander Velev. Айде, чао! .

Д-р Васил Маргаритов е роден в гр. Смолян през 1959 година. Завършва средно образование в Пловдив, както и висше медицинско във ВМИ (Висш Медицински Университет) в гр. Пловдив през 1986 година. Защитава и магистратура по международно право (Европейски отношения) в Софийския университет.

Работи в областта на Бързата помощ, след което специализира обща хирургия и урология. Известно време работи като асистент в клиниката по урология в Медицински университет – Пловдив.

От 1993 г. д-р Маргаритов е представител за Южна България на водещата фармацефтична компания „Пфайзер” (Pfizer Inc.) Участвал е в редица международни проекти в областта на медицината и екологията, главно в Канада, Турция и Гърция, включително и като медицински директор на плаваща очна клиника „Флокс – Авицена”.

През периода 2007-2009 год. е ръководител на оперативна програма „Околна среда” към МОСВ (Министерство на околната среда и водите), след което е консултант по някои европейски проекти и програми. От месец юни 2012 год. е представител на медицинския холдинг Аджибадем (ACIBADEM) в гр. София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.