Мафията зад Баце: Изританата „калинка” Десислава Трифонова назначена на мига в Държавен фонд „Земеделие” (шефът Васил Грудев е на мушката за уволнение)

3 14 929

Изританата вчера с гръм и трясък от шефския пост в Българската агенция за инвестиции (БАИ) „калинка” на Баце Десислава Трифонова не е стояла без работа и един час – още същия ден мафията я пробута обратно на благ пост в Държавен фонд „Земеделие”, откъдето тръгва шуробаджанашката й кариера.

Десислава Трифонова е назначена на 13 май със заповед на шефа на ДФЗ Васил Грудев, за когото се говори, че ще е следващия „калинчо”, изритан от новото правителство.

Некадърницата, която по-рано днес сама призна пред bTV, че начело на БАИ не е успяла да привлече и един чуждестранен инвеститор, е получавала колосалните 38 000 лева заплата за нищо-не-правенето си, разкри Narod.bg. Сега ще продължи да папка държавна пара, само че като служител на ДФЗ.

Реклама

Прогонената с викове „Изчезвай” любовница на Владислав Горанов се оказа от неслучайна фамилия на връзкари – довчерашната шефка на дирекцията по инвестиции е сестра на дансаджията Марио Трифонов, сочен за един от най-верите хора на „Библиотекарите“ в службите за сигурност.

Трифонов първо беше шеф на дирекция за борба с организираната престъпност в ДАНС, а след това премина на влиятелни позиции в МВР.

Бащата на Марио и Десислава – Цветанчо Трифонов, е също толкова спорна персона, колкото щерка си. Цветанчо 25 години е бил шеф на съда в Козлодуй, без да има и ден като редови съдия, все началник.

В началото на тази година той беше пенсиониран с почести от ВСС.

3 Коментара
  1. Stan казва

    Няма да е за дълго това нейно „НОВО“ назначение.
    И от там трябва да бъде изритана.
    Не на калинките!

  2. Ангел казва

    Пълни измишльотини! Проверявайте си инфото преди да ръсите лъжи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.