Изританата „калинка” на Бойко – любовница на Влади Горанов! Като шефка на БАИ папкала 38 000 лв. заплата на месец – бой до дупка за шайката ГЕРБ

8 33 573

„Калинката” на Баце Десислава Трифонова, която вчера бе позорно изритана от Българската агенция за инвестиции (БАИ), която управляваше, е била любовница на главния финансов схемаджия на бандата ГЕРБ Владислав Горанов, разкри източник на Narod.bg! Аферата с Десислава бившият министър въртял още по времето, когато пробивал в политиката като член на ДПС.

Тогава „калинката” на Мутрата живееше с дясната ръка на Лютви Местан, болна интригантка и кариеристка, описа я информаторът ни.

Връзките с политици явно са добре осребрени, защото като шефка на БАИ Десислава Трифонова е прибирала колосалните 38 000 лева месечна заплата!

Разкритието направи един от малкото истински дисиденти у нас – Петър Бояджиев.

Реклама

Ето какво написа в своя фейсбук антикомунистът:

Ей туй моме е било директор на Агенцията по инвестициите с 38 хиляди месечна заплата и се е разпореждало с 1,7 млрд. лева. На бате Бойко Калинка Малинка. Сега ревна, че я уволнили.

Не знам дали това е верно, но то е близо 2 пъти повече от запитата на един френски министър и е май по-висока и от заплатата на президента Макрон.

Второто ще го проверя. Ако обаче това се окаже верно, в България няма нужда от протести, а от кръв.

8 Коментара
 1. Аз казва

  Цъкам с език и псувам. С моята висококвалифицирана работа взимам 30 пъти по-малко от това калинче със сопола на носа, а възрастните ми родители с 40 години стаж по 300 лв пенсии. Не ви ли е срам бе, герберасти мръсни! Какво моят труд е 30 пъти по-маловажен от на тая пикла с жълтото около устата? А… верно. Не мога да свиря на духови инструменти.

 2. бай Васил казва

  е защо спи още новото правителство каскета и мутрата незабавно да се арестуват. каква е тая заплата един специалист 800 лева а една пачавра 38,000 това го няма никаде по света

 3. Карим Абдул Джабар казва

  Тази била „герберска калинка“….
  ХАХАХА , А СТАМЕН ЯНЕВ КАКЪВ Е? СЛЕД КАТО Е БИЛ ЗАМ.МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ПРЕДИ ТОВА ШЕФ НА СЪЩАТА ТАЗИ АГЕНЦИЯ ПАК НАЗНАЧЕН ОТ ГЕРБ??? 😀 )))

 4. Пурко казва

  Да уточним. Това е сумата от месечните заплати на всички в тази агенция. Годишно сумата е 462 000 лева.

 5. Марат казва

  Бахти лъжците! Малко над 2000 лева й е заплатата.

 6. Емил Стоилов казва

  А АЗ ВЗЕМАМ 255 ЛЕВА ПЕНСИЯ. ТАЯ ЩЕ Я ОБЕСЯ НАДОЛУ С ГЛАВАТА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.