Вижте на Боко шараните! Ето къде разпуска изританият от властта сикаджия

3 3 738

Депутати са получили сигнал, че в ловен дом „Ормана“ край Ямбол, който е създаден за свободен достъп като вилна зона, не се допускат никакви външни лица. При звънене на посочените телефони за резервация и оттам казват, че мястото е резервирано в целия си капацитет и няма свободни места.

Реклама

Говори се, че само властимащите и приближените до тях имат право да посещават луксозното място. Спомняте ли си и снимката на Бойко Борисов и двата големи шарана, които премиера показа в своя фейсбук профил преди няколко години? Снимката беше придружена с текст „Когато кълве, наистина кълве“.

Разкри се откъде идва тази снимка и подробности около нея. Мястото, на което е направен кадърът, е точно ловен дом „Ормана“.

3 Коментара
  1. БАЙ СТАВРИ казва

    Ах, Боки, хубавецо, ше ти скъсам гъза!Ше тъ прая да умиргаш!

  2. Свой казва

    Вилата на горското в Ормана край Ямбол отдавна е любимо място на Боко и несменяемия известен мошеник на преклонна възраст и шеф на горските в Сливен Пейчо Върбанов. Ако има някой да разкаже за оргиите там, ще ви стане лошо. Ще е абсолютно нужно да се разследва цялата дейност на Върбанов, но с този министър Бозуков надали.

  3. Тошко Африкански казва

    Това с бай Ставри много се изтърка, постоянно го върти онова Тошко сценаристчето, дето уя му бил под средностатистическия размер на азиатците. Дай нещо по интересно, по забавно, не тъпчи като тодора на едно място. Ебах ти плиткоумните главуни сте. Нямате никакво дар слово, само бай Ставри. Как не написа че е строг и справедлив, и това е от то лозунг капут недоклатен!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.