Браво на Румен Радев! В ГЕРБ пищят на умряло – „калинка” изритана от Агенцията за инвестиции с викове „ИЗЧЕЗВАЙ”

8 13 799

Браво на президента Румен Радев! Назначеното от него служебно правителство започна поголовна чистка на „калиниките” на ГЕРБ, които се разпищяха на умряло!

Една такава днес бе прогонена с викове „Изчезвай” от шефския пост в Българската агенция за инвестиции – Десислава Трифонова, до днес изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции.

„Днес ми беше връчена заповед от министър Кирил Петков, който дори не ме е виждал, не ме познава, не ме е викал на среща, от г-н Стамен Янев, който влезе брутално днес в кабинета ми и буквално ме изрита. Аз започвах уебинар с общините, връчи ми заповедта на министъра и ми каза „изчезвай“.

Реклама

„В заповедта няма никакви причини. Искам обяснение от министър Кирил Петков защо съм освободена. Имам общо 10 години опит в държавната администрация. Искам да получа обяснение за грубото отношение.

Аз съм жертва на някакъв реваншизъм, искам да знам защо съм уволнена. По времето, когато съм била директор на Агенцията за инвестиции, тя е постигнала най-добрите си резултати“, каза още Трифонова.

По думите на Трифонова вероятно Стамен Янев ще е новият директор на БАИ. Докато тя говореше пред медиите, на сайта на агенцята вече стоеше името му като изпълнителен директор. „Само за миналата година са сертифицирани проекти за над 1 млрд., и то по време на криза. От началото на годината са на стойност 800 млн. лв., а текат и още преговори с инвеститори“, посочи още Трифонова.

Колега на изританата от благия пост герберастка разкри, че изпищялата чиновничка е класическа калинка, която за 7-8 години от едното нищо станала директор на Агенцията за инвестиции.

8 Коментара
 1. БИВШОТО ПЕДИ Б. ВЕЛЧЕФФ казва

  Тая като я гледам бая засукана. Мяза на елитна състезателка от околовръстното. Като се налага с голи гърди осигурява инвестиции за отечеството. Галиба някой шеф е инвестирал доста в нея. И аз бих инвестирал един – два пъти.

 2. F1 казва

  Какви джучки!!!!!!!!!! И аз бих я инвестирал, горе, долу отпред, отзад. После пак.

 3. Аз казва

  И тоя келеш била шефка на БАИ…??? Калинка, малинка, малинка моя…

 4. Роза казва

  Жива циганка, с изказ на бясна селянка от врачанско.

 5. Ох, ах казва

  Не съм фен на Радев, но това което прави много ме радва и кефи – започна бавно, полека и без упойка да вади зъбките на Боко Тиквата Бай Хуй!Явно много скоро Тиквоча ще бъде изпратен в ЦСЗ при Бай Ставри да го „уважава“ там на воля.

 6. Румен казва

  Бих я шпакловал ако ми даде 5 бона.

 7. KRISCO казва

  нали няма пари за хората , взимат минималната заплата , а тая 38000 на месец, затова гласувам и съм гласувал против тия пикли които с путката си папкат пари

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.