Новата Мата Хари? Калина Паскалева обслужвала Бойко, хвалила се, че й дал кола и пачки кеш всяка седмица? (РАЗКРИТИЯ от Бояна)

6 147 749

Така наречената журналистка Калина Паскалева стана поредната метреса, обслужваща спалнята на Бойко Борисов. Скандалът осветлиха пред Narod.bg източници в ГЕРБ, имащи достъп до премиерската резиденция в Бояна.

Според най-горещия политически слух Калина всяка седмица минимум по веднъж била привиквана в покоите на падишаха от Банкя.

Аферата вървяла от поне година насам, но Калина вече се похвалила, че имала ексклузивен достъп до спалнята на Баце, от което намазала автомобил и тлъста седмична издръжка в кеш.

Борисов, като виден илитерат, уредил спорадично да излизат публикации на Калина в различни медии, обслужващи шайката ГЕРБ. Бойко даже запознал любовницата си с Красимир Каракачанов като действащ министър, за да отпусне Министерството на отбраната пари за снимане на филми, които Калина да подпише като автор.

Покрай приключенията в спалнята на Баце угодническите медии почнаха да публикуват абсурдните постове на Паскалева от фейсбук, в които авторката на книгата „Дневниците на една курва” яростно плюе президента Румен Радев и силно подмазвачески за Иван Гешев.

Реклама

Времето на осъзнаването й като враг на Радев подозрително съвпада с началото на порновръзката с Баце. Затова се предполага, че именно ББ насъсква „острото перо” Калина срещу Румен Радев – единственият действащ политик, одобряван от над 2 милиона българи.

Висши гербери не без основание се опасяват, че следващата Мата Хари може да е именно въртиопашката Калина Паскалева. Държанката на Боко има навика да върти задника си натам, накъдето й е изгодно и без никакъв проблем започвала да храчи срещу хора, които доскоро са я хрантутили.

По същата схема Калинчето оплюваше Николай Бареков, с когото също обменяха телесни течности, Николай и Евгения Баневи и последният й голям работодател – Ветко и Маринела Арабаджиеви, които в момента също са обявени за врагове.

Като нищо след като Борисов и ГЕРБ изпаднат окончателно от власт Паскалева ще почне да описва приключенията си с премиера в нова книга, най-вероятно озаглавена „Дневниците на курвата на ББ”. Самата журналистка вече е дала индикации, че разполага с прелюбопитни снимки от Бояна.

Родена на 8 ноември 1986 година секс бомба се оказа с богат любовен опит в ГЕРБ. Калина имала интимна връзка и с женен министър от втория кабинет на Баце. Изневярата на управника обаче траяла ден до пладне и разкаялият се гербераст бил шута на палавницата, за да се върне при съпругата си.

Вероятно креватните му изживявания с Паскалева са достигнали до ушите на плейбоя от Банкя, който пожелал лично да тества уменията на брюнетката в „Кама Сутра”.

6 Коментара
 1. Калина Паскалева - "лицето" на българската демокрация казва

  Ако Калинчето Паскалева е лицето на БГ-демокрацията, кое тогава е гъза?!Това е по-скоро реторичен въпрос!
  Такива като това курве не с лопата, ами направо с багер да ги ринеш!
  VIP-пачавра обслужваща измисленият български елит.И разбира се обслужвала Боко Тиквата грижейки се за дъртата МУ спаружена ланга!
  Цялата тази прокълната от Господа територия наречена България, е пълна с всевъзможни боклуци като Калинчето!

 2. Мунчо прай шпакловки всякакви казва

  Калинката явно е прекалено тъпа за да не знае, че не се пикае срещу вятъра…
  Под маската на русофилството Румко Шпаклата е всъщност дълбоко законспириран американски агент на влияние в Мутрокочината.Човек на американското военно разузнаване.И човекът получил „добро“ от американците, който ще замени като лидер Боко Тиквата Бай Хуй!
  Следователно, от тук нататък Калинката я чака глад и безработица.Пак добре ще е, ако успее да се вреди поне като евтина проститутка на Околовръстното.
  Нейният покровител Боко Тиквата е вече в историята и е Господин Никой!

 3. Ох, ах казва

  А от гАзЪ фостата взима ли го?

 4. Бочко казва

  Долнопробна силиконова КУРВА

 5. Ани казва

  Ееее, Стига сте плюли дее, хубавичка си е, нека я лашкат до като става

 6. [email protected] казва

  Не вярвам. Бойко има вкус, няма да се излага с тоз стар крокозъбел.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.