Бивш служител на ДАНС: Дадох 160 стр. доказателства за далавери на Бойко Борисов на стойност 7 милиарда лева!

3 45 257

Борисов е един посредствен човек. Той е изключително страхлив. Всички досега го бутаха. Трябва всички да участват в управлението. Кой и да дойде, всичко се случва и сега в управлението. 

За Борисов още с идването му в МВР му знаехме какво представлява с оглед на досието му, обясни пред „Евроком” Росен Миленов, бивш служител на ДАНС. 

Беше цинично да му позволим да продължи политическата си кариера. Имах възможност да говоря, имах наличните доказателства, че е изключително криминална личност. Исках да му прекратя политическия път, споделя още той. 

Реклама

Но няма държава в лицето на институциите. Имах 160 страници в Софийска градска прокуратура. По мое искане към Борис Велчев разказах всичко, което беше мое достояние – ставаше дума за 7 млрд. лева. Няма никакво развитие. 

Последният главен прокурор е креатура на Пеевски. Гешев е подставено лице. Няма и капацитет на юридическо лице. Има едни орди от хиляди хиени, които държат мръсните пари – онези 200 млрд. лева. Тези хора търсят проекти, в основата на които има един шоумен, който да забавлява хората. Борисов 10 години забавлява хората, но цената е жестока. 

Всичко, което каза Илчовски, е истина – как един кръг в държавата ползва благата и преференциите. Никой в този скандал, не е невинен, коментира още Росен Миленов, бивш служител на ДАНС.  

3 Коментара
  1. Огнян Минчев казва

    Тоя човек Роско е пълен лудиш и с психични проблеми. Крещя като луд скоро на Маринов, по протестите скача по един бус отгоре докъде не го свалиха и оритаха, ама явно му е малко

  2. ЧЕХА казва

    Мисия! Неизгодните обикновено се обявяват за Луди!! Стар изпитан метод на ДС, която здраво е стигнала в примката си Всички и Всичко!! А става дума за Пари, нали Огнянчо!?

  3. китариста казва

    Огнян Минчев–-не знам да ли РОСЕН е луд или нещо друго,,ти кой гъз облиза ,че се изказваш неподготвен..Според теб хората ,които негодуват са откачени,,ще те проверим и теб,да не ти стегнем багажа за БЕЛЕНЕ…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.