Сектата с промити мозъци: Герберасти искат да свалят Виктор Николаев от ефир, обидил Баце и сие с „върхушка” (ВИДЕО)

2 4 911

Добра новина! Сектата на промитите мозъци ГЕРБ подскочи като ужилена, след като водещият на Нова телевизия Виктор Николаев нарече шайката престъпници около Бойко Борисов „върхушка”.

Някой си Николай Стефанов, очевадно заклет гербераст, поиска във фейсбук отстраняването на водещия от ефир заради кръвната обида, нанесена на Баце.

Когато изтекоха снимките на пачките евро по 500, кюлчетата злато, плеймейтките, рекетьорските трикове, кражбите за милиарди и прочие, гербоидът мълча… Сега обаче промитите мозъци са обидени, което е първа крачка в правилната посока.

Ето поста на гербераста, който казва всичко за интелектуалния потенциал на феновете на Мутрата:

Обръщам се към ръководството на NOVA, към ръководството и продуцентите на Здравей, България

Здравейте,

Всеки ден говорим за това, че България е на 112-о място по свобода на словото в класацията на „Репортери без граници“…

Няма и не искам да коментирам как и какви гости каните като „специалисти“, „анализатори“ и т.н. Това си е Ваше право, това е медийната свобода – „Свободата на словото“.

Няма да коментирам и техните коментари, пристрастия, зависимости, внушения, манипулации и пропаганда, които правят те в ефир. Какви епитети, категоризации и какъв език използват. Пак ще кажа, че точно това е свободата на словото. Всеки гост си носи отговорност за казаното от него, както и показва своето ниво. И за нивото няма да говоря, защото… въпреки, че точно то обяснява защо сме на 112-о място.

Но… За мен е недопустимо, когато един водещ, един „журналист“ показва своите лични пристрастия и отношения, и прави внушения въз основа на тях!

Реклама

Когато един водещ, един „журналист“ използва обидни епитети, непристоен и пренебрежителен език, наричайки една партия и нейното ръководство „ВЪРХУШКА“!

Днес 11.05.2021г. в предаването „Здравей България“, водещия г-н Виктор Николаев си позволи да използва обидното и пренебрежително обръщение „Върхушката на #ГЕРБ„!

Като избирател и симпатизант на най-голямата партия, първа политическа сила през последните 10 години, победител и на последните редовни парламентарни избори на 4 април тази година – Политическа Партия ГЕРБ.

Аз и всички ние симпатизанти и гласоподаватели на #ППГЕРБ, не приемаме такова обидно и пренебрежително отношение към всички нас! Защото обиждайки ръководството, структурите на партия ГЕРБ, г-н Николаев обижда всички нас – членове, симпатизанти, хората гласували за партия ГЕРБ!

Очаквам публична позиция и отношение на ръководството на Нова Броудкастинг Груп!

Очаквам от г-н Виктор Николаев лично/публично в ефир да се извини на ръководството, симпатизантите, членовете и всички гласоподаватели, които сме гласували за ПП ГЕРБ (минимум 850 000 човека), така както си позволи и да ни обиди, с пренебрежителното си определение „Върхушката на ГЕРБ“!!!

11.05.2021г.

Един симпатизант на ГЕРБ

Видеото ТУК

2 Коментара
  1. Ангел Петков казва

    Г-н Николай Стефанов, господа и дами „подкрепящи“ този тъпизъм, терминът „върхушка“ на първо място не е епитет (защото е съществително име)! На второ място терминът, както и да го тълкувате, не е обиден (той не засяга честта или достонството другиму). На трето място с тозиш термин може да се направи даже комплимент – върхушка, т.е. по върховете (на властта в случая).
    Просто сте си прости, както го призна бившият премиер преди време… Ама па прекалено прости!

  2. Моля? казва

    Изненадах се. Тези пък точно с този кротък и тих журналист намериха да се заяждат!
    И освен това,не виждам нищо обидно в думата „върхушка“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.