Само в Narod.bg: Вижте имението за 20 милиона на касиерите на Баце! ( СНИМКИ+ СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ)

2 22 310

Личните партийни касички на Баце – братята Иван и Лука Ангелови, се ширят в имение за 20 милиона лева!

Провокиран от наша предишна публикация, източник на Narod.bg предостави снимки и нови данни на палата, разположен до парк „Аяазмото” в Стара Загора.

Оказа се, че ромите, които управляват семейния холдинг „Градус”, и семействата им живеят в супер скъпарско имение в града на липите току на границата с Щаба на дивизията, на чиято територия има три военни поделения.

При честите визити на Баце, за да плетат поредната крадлива схема в земеделието, корумпиран военен изтеглял караула от границите на поделението, за да може мафиотите и техният Дон Корлеоне от Банкя да се чувстват по-спокойни, далече от чужди очи.

Реклама

Имотът на шефовете на „Градус” се простира на цели 42 декара и заедно със сградите се оценява на роди повече от 20 милиона лева.

На този фон научихме и нещо фрапиращо – от предоставен на редакцията ни документ стана ясно, че „великите работодатели” имат на щат едва трима човека, при това началници като тях.

„Великата“ компания на братя Ангелови има на щат…трима служители, все началници

Всички останали служители на вече дискредитираната пилешка компания били наемани на срочни договори с цел по-ниски осигуровки, твърди информаторът на Narod.bg.

Както вече стана ясно в парламента, „градусите” Иван и Лука са диктували кой да бъде министър на земеделието и кои да са директорите на изпълнителите агенции така, че да върви само техният бизнес и цялата конкуренция да бъде натикана в ъгъла.

Срещу това синът на Иван Ангелов – Ангел, посещавал премиерския палат на Баце в Бояна над 200 пъти, за да отчита „бонусите” от общия бизнес във вид на пачки евро по 500 и златни кюлчета.

2 Коментара
  1. […] от наша предишна публикация, източник на Narod.bg предостави снимки и нови данни на палата, разположен […]

  2. […] от наша предишна публикация, източник на Narod.bg предостави снимки и нови данни на палата, разположен […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.