Запомнете датата 11 май 2021 г. – краят на Бойко Борисов и ГЕРБ

4 3 560

„Последният ден на Борисов като премиер, последният ден от неговата политическа биография.“ Това пише в профила си във Фейсбук бившият посланик Илиян Василев.

Narod.bg публикува пълния текст на коментара му:

„Повече от 15 години този посредствен човек управлява и главното му постижение е, че сме твърдо на последно място в ЕС по основните показатели на развитие.

Оставя и тежко наследство – разделена и огромната част от мразеща го България.

Завлича на дъното и ГЕРБ, като за пореден път отказва сам да поеме политическа отговорност за състоянието на партията. Отново не е честен със своите колеги и съпартийци, като отказва да признае че именно той, като едноличен и несменяем лидер, носи отговорност за загубата на изборите и за несъвместимостта на партията с властта от тук нататък.

Реклама

Вместо да отстранява кметове, депутати и партийни активисти, като отговорни за състоянието на ГЕРБ, той днес трябва да се изправи пред всички и да обясни на форума и на десетките хиляди партийни членове и активисти на партията защо нито един от тях повече няма да заеме пост в изпълнителната власт, защо голяма част ще бъдат разследвани и съдени за престъпления, извършвани с негова благословия, защо личната и професионална перспектива на всеки един от тях е катастрофална – никога вече няма да бъде някакъв фактор в обществото или политика и максималното им поле на изява ще бъдат медиите.

Докато не изстиска всичко от тях, докато не ги унищожи напълно като личности и политици, няма да ги остави на мира, защото „въпросът за лидерството в ГЕРБ“ не стоял.

„Изправи се – Борисов вън“ – с това трябваше да започне днес висшият форум на ГЕРБ. Трябваше. Но няма да се получи.

След Него и потоп.

Запомнете тази дата 11 май 2021 година – краят на властта, краят на ГЕРБ.“

4 Коментара
 1. Vladi казва

  На 52 години съм , изтрих 8 номера от телефона за една година , все починали познати , такова нещо аз не помня последните 10 години , един от тях почина от Коронавирус останалите 9 от управлението на тоя изрод от снимката , от София съм кореняк , не познавам човек който да не е продал апартамент последните 10 години , който имаше два апартамента сега има един. който имаше един сега е в чужбина или на квартира , Българоубиеца Борисов на въжето

 2. Гошо казва

  Ебах твоята мама, как се взимат два апартамента в София! Че се и оплаква! Марш в чужбина да миеш чинии, кой знае какъв пияница сте!

 3. Ерджеб казва

  Колега Влади, след още 10 години още повече номера ще изтриеш, може някой и твоя номер да изтрие …

 4. Бай Пешо казва

  Божеее, каква мъка- на некадърните помияри им се наложило да продават имоти за да не умрат от глад. Аз как пък за последните 25г. успях и малък апартамент да си купя (като одъртея да не преча на децата), успях и вилата да си ремонтирам от-до (струваше колкото 3-стаен апартамент тоя ремонт) и някак дори успях да подсигуря 1/3 от цената за строеж на къщата на децата… Само че аз работя вместо да се оплаквам как всичко е зле- работете и вие бе, не е сложно… Ама на вас ви е по-лесно да продадете нещо което сте получили даром и да ревете после колко е гаден живота- типично за гнусни помияри и тъпи некадърници

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.