Само в Narod.bg: Вижте имението на „градусите“ Иван и Лука Ангелови, в което въртят крадливи схеми с Бойко Борисов (ГАЛЕРИЯ)

2 24 317

Ето го имението за няколко десетки милиона лева на братята Иван и Лука Ангелови в Стара Загора, в което шефовете на „Градус” и техният закрилник Бойко Борисов въртят крадливи схеми, с които пълнят сейфове и чекмеджета.

Източник на Narod.bg, забележете, от ГЕРБ, сам настоя да ни изпрати снимки на баровската хасиенда, изключително разочарован от разкритията за любимия му премиер, които направи в НС агробизнесменът Светослав Илчовски.

„Досега все отказвах да повярвам на всички скандални снимки и истории за Борисов, но това преля чашата, очевидно лидерът на ГЕРБ е един по телевизора и друг в живота. Затова ви изпращам тези кадри, нека се види в какъв лукс живеят най-близките му”, пише потресеният гербер.

Ромите Иван и Лука заедно със семействата си живеят в супер скъпарско имение в подножието на парк Аязмото в Стара Загора на границата с Щаба на дивизията, на чиято територия има три военни поделения.

Имотът на шефовете на „Градус” се простира на цели 42 декара.

Реклама

Братята обитават идентични къщи. Не е ясно как са получили разрешително за строежа, в Стара Загора се говори, че това е станало с помощта на силната преди години социалистка и бивш социален министър Емилия Масларова (очаквайте продължение по темата, б.ред.).

Със сигурност обаче пръст в историята има един от най-близките до братята политици – Георги Първанов, на когото са официални спонсори на кампанията за първия президентски мандат. Говори се, че Гоце и до ден днешен получава „бонуси” от босовете на „Градус”.

Интересното е, че когато Бойко Борисов посещава имението на Иван Пилето, за да мислят нови грабителски схеми, военният караул, който охранява Щаба на дивизията, получава заповед са се оттегли от поста, за да не хвърля любопитни погледи на срещата между дон Корлеоне от Банкя и смуглия бизнесмен от Панагюрище.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ, за да научите кой набута Иван и Лука Ангелови в големия бизнес

2 Коментара
  1. […] на Narod.bg, забележете, от ГЕРБ, сам настоя да ни изпрати снимки […]

  2. […] на Narod.bg, забележете, от ГЕРБ, сам настоя да ни изпрати снимки […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.