Пак мръсотия! Петя Аврамова уредила 500 000 лева за адвокатска кантора от родната Враца (ДОКУМЕНТ)

1 8 855

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова упорито е работила за развитието и благоустройството… на свои приближени фирми.

Герберастката от Враца е пробутала приближена адвокатска кантора да съветва повереното й министерство, пише журналистът Атанас Чобанов.

Постът му е под формата на въпрос до депутата Ивайло Мирчев, който участва в разпита на Петя Аврамова в парламента от Комисията за ревизия на хунтата ГЕРБ.

Реклама

Ето и поста на Чобанов:

Какво е наложило да се дадат 500 000 лв. европейски пари на адвокатска кантора от Враца, откъдето е министър Петя Аврамова?

Кантората е на адв. Карамелски, който е съпруг на местна общинска съветничка. Как така точно след като тя става министър тази кантора е селекционирана да съветва министерството?

Документът на този ЛИНК

1 Коментар
  1. Петьо Аврамов - Кухия казва

    Тази проста селска пръчка е по-проста и тъпа дори от Маноил Манев – Кухия, друг ГЕРБав депутат и близък до Боко Тиквата Бай Хуй!
    Цветан Цветанов, който също е много прост човек, в пристъп на ярост от простотията на Манев му измислил прякора Кухия.
    То там при ГЕРБавите само кухи лейки, калъф нки, глупаци, малоумници, нискообразовани типове…Друго няма.
    Тиквоча нарочно ги бе подбрал по простотия, ама сега ще види как тия избрани от него дебили ще започнат да го топят за да спасят мизерната си кожа!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.