Нови погроми от ГЕРБ: Опожарили офисите на фермер, отказал да клекне пред хунтата (вижте Иван Пилето като РЕКЕТЬОР)

2 6 586

Новият свидетел в Комисията по ревизията на престъпното управление на ГЕРБ е най-големият зеленчукопроизводител в България.

Твърди, че ще разкаже интересни примери за корупция в управляващата партия ГЕРБ, свързана с приятелите на Бойко Борисов.

Депутатите от ГЕРБ в залата правят всичко възможно да не му бъде дадена възможност да говори. Жалък и грозен край на мафиотска група ГЕРБ.

Ето разкритията на поредната жертва на Бойко, Пилето и сие:

#ГрадусГейт: Бизнесмен, който призна в отговор на въпрос на Биволъ, че познава Светослав Илчовски, се яви в парламента като свидетел.

Реклама

Казва, че под диктовка на Иван Ангелов – Пилето, ръководил „земеделски картел Г-8“, на фирмите му в Стара Загора са запалени офисите.

„Бате Иван ви вика на килимчето“, казвали били емисарите на Пилето. След което му искали земя под пазарните цени.

Отказва да се представи пред медиите. Пред Комисията каза, че е „най-големият зеленчукопроизводител в България“. Иван Славчев Стоименов от фирма „Агробел 2001“ е входирал сигнала.

„Зареждаме със зеленчуци всички вериги в България“, каза той за бизнеса си.

Щял да говори пред Комисията по ревизия за „цялата икономика в България“. Прессекретарят на ГЕРБ Никола Николов го пита дали е бил съден по делото „Недосегаемите“.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова пак напусна парламента, отказвайки да говори по темата със санирането.

2 Коментара
  1. Роси казва

    Моля, преди да пишете гледайте и слушайте какво се случва в комисията. Името „Бойко“ не е споменато. Информацията е поднесена тенденциозно и половинчато. Така ли информирате хората…или просто сте в услуга на „новите на деня“. Затова сте медиите на 112 място – заради некадърни журналисти, които са повърхностни и не си вършат работата. Така ставате разпространители на фалшиви новини!

  2. мара казва

    Ами то може ли манджа без сол и ДАЛАВЕРА БЕЗ БАЙ0НЯ (дет му викат Бойко)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.