СКАНДАЛ в Narod.bg: Маноил Манев – Кухия пробил в ГЕРБ през спалнята на Цецка Цачева (два пъти изритан от МВР щангист кове закони ВИДЕО РАЗКРИТИЯ)

10 32 369

Кой е вресливият депутат от ГЕРБ Маноил Манев – Кухия, който с невиждан плам се опитваше да запуши устата на фермера Светослав Илчовски в парламента, за да не разказва страховитите детайли от живота на Бойко Борисов и най-близките до него мафиоти?

Маноил Манев – от старшинка, закрилящ ромски престъпления, до депутат в шайката на Баце

Вижте разкритията на журналиста от Стара Загора Михаил Михайлов, който лично познава с два пъти изритания от МВР старшинка Маноил Манев, пробил до депутат на хунтата ГЕРБ покрай любовната си връзка с низгвернатата вече Цецка Цачева:

След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора „Кухия“.

Маноил Манев е завършил специалност „щанги” в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък), след което Манев бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия район попада и автогарата в Стара Загора.

Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който по онова време опъвал чадър над мургавите ни съграждани, които в 2000-2001 г. необезпокоявани обираха хората с незаконната игра „Тука има, тука нема“.

Няколкократно старшина Манев пречил на Михайлов да заснеме с видеокамера престъпниците, разиграващи хазартната измама. Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на автогарата стигнали дотам, че тогавашният директор на ОД МВР – Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията.

Реклама

Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено „Охрана“ (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно.

Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев.

Преди 6 години Маноил Манев става „редови“ депутат от ГЕРБ след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево.

Любовникът на Цецка, освен креватни спортове, е фен и на китайското бойно изкуство ушу

Тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора „Кухия“, вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев.

Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, категоричен е Михаил Михайлов.

Целия разказ вижте във видеото:

10 Коментара
 1. ГЕН. АТАНАСОФ - ГНОМА казва

  Гледката на задника на Цецка е нещо в сравнение със смрадта, която се разнася от там. Моите съчувствия колега !

 2. Бате Борисов казва

  Не закачайте Манев!!! Щом може да му стане от Цецка, значи може да му стане и от трактор……

 3. Wild Bill Hickok казва

  Ако е вярно, аз Цецка я разбирам – каза си сама жената преди време, че не счита нито за първа красавица, нито за първа младост, хаирлия да е. Обаче да се снимаш като ушуист или там, както се казва, с тез балдъри, тираджийски диференциал и еърбег, е наистина карикатурно. Явно за милиционерчето Манчо е гордост.

 4. Колев казва

  Тъжно и страшно. Какви хора попадат в нашия парламент. И едва ли е само този. В много европейски страни е нормално конкурсното начало за всеки вид работа. Как у нас попадат в парламента такива недодялани типове, май позорът е на всички нива , като се започне от тиквата.

 5. Пенчо казва

  Депутат, софра, запой.
  Преход, пасмина, застой.
  Болни, доктори, рушвет.
  Кмет, корупция, разцвет.

  Безпорядък, рев, искри.
  Алкохол, жени, псувни.
  Цици, интернет, Айфони.
  Бизнес, спонсор, милиони.

  Обир, банка, далавера.
  Ред, полиция, химера.
  Път, поръчка, магистрала.
  Катастрофа, вой, раздяла.

  Улици, ремонт, павета.
  Кражби, сеч, екодървета.
  Фирми, призраци, офшорки.
  Евро, сметки, уговорки.

  Избори, елит, управа.
  Шок, пародия, държава.
  Изход, бягство, терминал.
  Народ, история, финал…

 6. Кнежа казва

  Е не, вижте какъв комплексар и смешник, най -смешен… ами и ЦЕЦКА оправял … хахаахахахахах

 7. Кнежа казва

  даададададада хахахахааххаахахахахах

 8. Войн казва

  В Стара Загора хората който се занимават с бойни изкуства знаят кои е Манойл Манев. Кога ще правим с паркинг е манчо като те гледам на стойка си перфектен , само че разлика от магдо който е най добрия ти си просто един тлъст плъх

 9. Мирослав казва

  То у шу много боен спорт …ха ха …

 10. […] СКАНДАЛ в Narod.bg: Маноил Манев – Кухия пробил в ГЕРБ през… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.