Офицер от НСО пред Narod.bg: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията

5 86 888

Ако още се чудите откъде са пачките по 500 евро в чекмеджето на Бойко Борисов, ето ви един жокер – синът на уличения в далавери бос на „Градус” Иван Ангелов – Пилето за последните 4 години е засечен над 200 пъти да посещава покоите на мафиота от СИК Бойко Борисов в „Бояна”, за да предава пачките от корупция!

Това скандално признание направи пред Narod.bg офицер от НСО, провокиран от лъжите, които Иван Пилето изрече в парламента покрай изслушването на зърнения бос Светослав Илчовски, който посочи Бойко и шефа на „Градус“ като тартори на ОПГ за изнудване на земеделския бизнес.

„Може да се провери в регистъра с посетители, който НСО води. Синът на Иван Пилето – Ангел Ангелов, има над 200 посещения в правителствената вила „Секвоя”, като при част от визитите е придружаван от баща си.

Реклама

На срещите с Бойко Борисов, освен отчет на корупционните пачки, които препълненият сейф не побира, и затова се набутват в чекмеджето, е решавана съдбата на българското земеделие”, категоричен е източникът на Narod.bg от Националната служба за охрана.

Според висшия офицер, разкрил факти, за които в нормална държава изправят пред съда и пращат в затвора, на мафиотските аудиенции Малкото Пиле и Баце са решавали кой да бъде министър на земеделието, така, че да им върви „бизнесът”, кой да оглави Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), която да ползват като бухалка за разправа с конкуренцията, кои послушни калинки да поставят начело на всеки сектор в министерството – животновъдство, растениевъдство, рибарство и гори, които да гарантират нескончаем поток от крадени пари към сметките на Бойко и Пилето.

„Трябва да се започне разплитането на бандитското правителство, добро начало е да се провери на кои дати Ангел Иванов Ангелов е посещавал Бойко Методиев Борисов и дали след тези срещи са се случвали важни промени в Министерството на земеделието. Трябва да се разпита и Десислава Танева, която участва в грабежа като министър, за нея не е тайна, че е назначена лично по настояване на Иван Пилето”, убеден е ръководителят от НСО.

Narod.bg вече писа, че в миналото Танева, баща й и смуглият бос на „Градус” от Панагюрище са били съдружници.

5 Коментара
 1. Ангел Ангелов казва

  Бойкот на продукцията на „Градус“ и дъщерните фирмички!

 2. Иван казва

  Вероятно това е истина,но да не забравяме,че НСО е на подчинение на президента.

 3. Човек казва

  Защо не направите един подреобен списък с фирмите на мафията и да го публикувате! За да сме информирани кого и чии нпродукти да бойкотираме! И Лидл, Кауфланд, Билла, …… да бъдат задължени да не прикриват производителите с надписа „Произведено за Кауфланд ГмбХ, …….“?!

 4. Аз казва

  Тия са мега тумор – лъжливи, мръсни, гадни копелета. Навсякъде валят сигнали и доказателства за тези безобразия, а Гешев нанка. Явно се чуди на кой подземен шеф по-напред да угоди.

 5. 1 казва

  1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.