Натали Т. отлетя за Дубай на любовна среща с „оня с черепите”, нощувката е 10 000 лева, ваканцията плаща ББ (СИГНАЛ)

0 12 201

ББ не си е взел никаква поука от скандала с Мата Хари. Една „топ водеща” и „топ синоптичка” – Натали Т., го излага пред света, като харчи парите му в Дубай на секс туризъм при бизнесмен, познат с тениските, инкрустирани с черепи.

Така започва поредният сигнал до Narod.bg за приключенията на палавата Наталка, една от последните бройки на плейбоя ББ.

Ето какво пише още в сигнала, изпратен от нашия читател в Дубай, цветущите изрази са цензурирани:

Отвратен съм от тази проста селянка и майка й, излагат всички българи в чужбина. Работя в Дубай – тази звезда заедно с майка си натискат с богаташчета за една вечеря.

Идваха в хотела one&only The palm, в които една нощувка е 10 000 лв., за да използват басейна да се натискат на богаташчетата. Картинката е жалка.

Реклама

В приятелска компания на много чашки вино ВИП дамата споменаваше премиерското име. Не я интересувало,че ББ няма да е премиер, нали й бил подсигурил работа и пари за охолен живот, подхождащ на изискана особа като нея.

Наталката не знае дискретност. Пръсна социалните мрежи от снимки „завиждайтеее, в Дубай съм”.

Излиза, че Баце е платил екскурзията на бившата на Слави, за да се среща с онзи с черепите.

Баце, Баце една ку*ва за смях те направи. Готвят ти същия номер втори път . Хози път и Славиту, разбрах, те е*ава. Гадно е най-големият ти враг в политиката да е спал с тази, която ти мачка чаршафите.

И твоят приятел Делян ти се подиграва – неговото маце е готино, цял Дубай (новия Слънчак) те подиграва, Баце, ти си тема №1 за гаври.

Даже ку*вата ти не е вярна. Докато Баце се бори за оцеляване, „топ водещата” демонстрира лукс в Дубай. Наздраве, Баце. Задай си въпроса как една топ синоптичка посещава хотели с нощувка за 10 000 лева?  #Кой плаща?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.