Топ психиатър: Нискочело създание прекрати изслушването на Светослав Илчовски в НС (хунтата е с патологични разстройства)

0 3 894

От 04.04 насам пред очите ни се разгръща изключително богата личностова патология от всякакъв вид, който иска да прочете повече, има достатъчно информация в главата за личностовите разстройства в Международния класификатор на болестите.

Носителите на този тип разстройства могат да носят наказателна отговорност, не са психично болни, макар често поведението им да изглежда неадекватно.

Та, в последните дни, особено от вчера насам, пред нас се разгръщат тежки дисоциативни /хистерични/ пристъпи при люде с явно изключително малък личностов капацитет за справяне с кризи и понасяне на загуби.

Те се водят от емоциите си, чиято експресия явно не могат да владеят и резултатът е видим – иди ми, дойди ми за председател на ЦИК и едно крещящо и заплашващо нискочело създание, които с улично-махленски прийоми прекрати изслушването на Светослав Илчовски в НС (депутатът от ГЕРБ Мануил Манев, милиционер, завършил Спортно училище и академията на МВР, бел. ред.).

Реклама

Всичко илюстрира описаното в литературата – при кризи, в които попада една личност винаги на повърхността като мазни петна избиват нейните дефицити.

В случая и без криза бяха видими, а сега вече са непоносимо отвратителни. И защото ни докараха до тук.

Заради това искаме и ще получим справедливост!

Пост на д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавна психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ – Нови Искър (Курило)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.