Илиян Василев: Нова, БНТ и bTV предават от кухнята на Бойко, защо мълчат за Мата Хари и кюлчетата злато в парламента?

1 3 129

За последен път да обърна внимание – нито една от телевизиите на властта не отрази казаното от Светослав Илчовски в парламентарната комисия. Това пише в своя профил във фейсбук дипломатът Илиян Василев.

Ако разчитахте на БНТ, БТВ и Нова – никога нямаше да разберете какво се е случило. Те предават от хола, от кухнята, от столовата, от спалнята, но не и от Народното събрание и заседанието на тази комисия. Поредното доказателство че един център ги контролира и управлява.

Като не бойкотират тези телевизии, представителите на протестните партии само ги легитимират и така се превръщат в съотговорни за 112-ото място по свобода на словото.

Реклама

Няма смисъл да се повтаря на хора, които не искат да разберат и се радват на покана от Георги Любенов, Хекимян или Виктор Николаев.

Бойкотът не е само протест, той е израз на желание и начало на промяната, защото само с Борисов тези телевизии не могат да оцелеят.

Но трябват топки, трябва характер. И на първо време да се лишат от съветите на пиарите си. Иначе утре ще се прегръщат с Кошлуков.

Заглавието е на Narod.bg

1 Коментар
  1. Николай казва

    Имат топки: празни и сритани, навряни отзад.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.