Диана Дамянова със силен коментар: Докато гледате шоу със самолетчета, ще изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави

1 4 218

Докато гледате самолетчета на днешния весел Гергьовден, те ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави. Това пише в силен коментар PR експертът Диана Дамянова по повод скандалните разкрития, които вчера направи бизнесменът Светослав Илчовски по време на заседанието на комисията по ревизия, и оглушителното мълчание от страна на медиите, институциите и народа.

Narod.bg публикува пълния текст на коментара на Дамянова:

ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ

ПЪРВО: Министър-председател на европейска държава получава за рождения си ден кюлчета злато от крупни бизнесмени и ”забавлява” гостите си от политиката и бизнеса с клипче с изнасилване на бизнесмен в затвора. Записът е направен от надзирател, а потърпевшият лежи там без присъда. Подарък от признателни бизнесмени е и девойка на стойност 5000 лв.

 ВТОРО: Разказът е направен от човек, който първо е плащал 10%, после 20 и така, докато накрая са му поискали 50% от бизнеса. Този разказ поразително прилича на този на Васил Божков и просто показва КОЙ отнема бизнеси в България. И не, не е просто някакъв Пеевски!

Реклама

ТРЕТО: Сега, когато произходът на кюлчетата е ясен, а девойката с телефона е известна, онова, което е прокурор на страната, трябва веднага да обвини изнеслия информацията бизнесмен в стоте смъртни гряха, ако обаче същият не се окаже „внезапно смъртен“ и въобще доживее до петък. Или просто не изчезне.

ЧЕТВЪРТО: Политици от ГЕРБ лягат на амбразурата и със собствените си тела и глави се опитват за задушат разказа на потърпевшия. Явно и те са гледали клипчетата с изнасилванията за назидание! Наоколо е и някаква мутра-боец, явно той контролира раздаването на наказанията.

ПЕТО: Всичко това се разиграва в сградата на българския парламент и остава незабелязано от медиите на властта. Може би и те са гледали клипчето.

ШЕСТО: Само това да е извършил 45-ият парламент, то той си е заслужил живота.

СЕДМО: Това не е някаква си там корупция! Това е извратена власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва, ако не слушаш. Защото са гледали клипчета и са ходили на рождени дни.

Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единствения въпрос.
Весел Гергьовден и непременно гледайте шоуто с петте самолетчета. Те през това време ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави. Просто така, за да знаят другите!

1 Коментар
  1. Дедо Пене казва

    КРИПТОГРАФИРАНАТА МУТ.РА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ СЕ ДЪРЖИ ЗА ВЛАСТТА И ОЩЕ НЕ МУ СЕ ВЯРВА, ЧЕ ТОЧНО ОТ БИВШИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ОСЪДЕН!
    ТОГАВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЩЕ ОНЕМЕЯТ, ЗАЩОТО ЩЕ РАЗБЕРАТ КОЛКО МИЛИАРДА Е ОТКРАДНАЛ МУТРОПИТЕКА ОТ ТЯХ И ОТ ДЪРЖАВАТА ИМ РБ !!! СКАНДАЛЪТ ЩЕ РАЗТЪРСИ ДАЖЕ И ЕС, КОЙТО ГО ГАЛЕШЕ ПО ГЛАВАТА СРЕЩУ “СКРОМНИ” ПОДАРЪЦИ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.