МЪЛНИЯ! Фермер казва в НС коя Мата Хари и кой подари кюлчетата злато на Бойко (депутати на ГЕРБ нахлуха и блокираха разкритията ВИДЕО+СНИМКИ)

5 6 965

Фермер, поканен на заседание на парламентарната Комисия по ревизията, която да разследва далаверите на Бойко Борисов, знае коя е мистериозната Мата Хари, която безнаказано наснимала пачките с 500 евро, натъпкани в чекмеджето на Тиквата.

Фермерът разкри и кой е подарил кюлчетата злато на Баце, които лъснаха в скандални снимки миналото лято. В този момент обаче в залата нахлули депутати от ГЕРБ, за да попречат на очевидецът да разкаже цялата истина за забогатяването на Борисов, написа „Биволъ”.

Ето и поста от събитието:

В момента, в който български фермер започна да разказва коя е Мата Хари, кой подари кюлчетата на експремиера Бойко Борисов, в залата нахлуха депутати на ГЕРБ – Граждани за Европейско Развитие на България и прекъснаха изслушването му. Яви се и министърката на регионалното развитие Петя Аврамова.

Реклама

Коментарите под поста са показателни:

Мария Живкова: Какво е това безобразие? Парламентарна комисия изслушва някого, който и да е той, и тези, срещу които той свидетелства просто ей-така си нахлуват и започват да крещят? Няма ли санкция за това? Няма ли кой да опазва реда в този парламент? Къде си мислят, че се намират тези хора? Потрес!

Диан Колев: На всички ни стана ясно, че страх тресе кочината.

Ваня Димитрова: То е ясно. Да се надяваме, че Бибитков ще влезе в затвора и всичко ще се вземе от него и неговите роднини в полза на държавата.

Видеото ТУК

5 Коментара
 1. майната казва

  Така ще бъде!!! Партията на МАРОДЕРИТЕ- ГЕРБ застанаха като един зад „Шкафчето“??? Всеки от тях си има свое „шкафче“ пълно с благини.Чакам ЕДИН, поне един от тези михлюзи, да каже – да и АЗ искам да знам, какво става и е ставало????????Нима всички са оперирани от срам и съвест? Ако е така, трябва да бъдат заличени като партия – те са си чиста проба бандити??!!!

 2. мара казва

  И сега БиБи и него ли ще го oнoждaт в затвора, по протокол както известният бизнесмен….
  Божеее, а дали Стъки и оня комсомолеца Гьорг като върли защитници нема да го отменят, като по млади дЪ*пе*та!!!!

 3. Vladi казва

  Българи , Народе ? Управлява Ви на всички нива в държавата вече 12 години психичноболен човек ПСИХОПАТ , изнасилва убива и краде милиарди , единствения които може ди го спре сте Вие Българския Народ като задължително трябва да гласувате на 11 Юли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ! Психопата Борисов се моли на дявола да не гласувате и пак да си купи изборите , Аз ще гласувам за Има Такъв Народ , само и единствено те могат да спрат психопата от Банкя , доказаха се вече им вярвам

 4. Никой казва

  Кой е фермера? Явно пак някаква лъжа……

 5. KRISCO казва

  НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА ЗАБЛУДЕНИ ОВЦИ НА ГЕРБ И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДДЪРЖАТ КОЛКО ТРЯБВА ДА КРАДЕШ ЗА ДА СИ ПЛАТИШ 5000 лв. ЗА ЕДНА ШЕПА ВЪЛНА И ДВА ПРЪСТА ПОПИКАНО МЕСО ???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.