Любовникът на Десислава Танева брои изядените агнета (колко пари му даде земеделският министър в оставка за абсурдната статистика?)

1 5 854

Любовникът на палавата земеделска министърка Десислава Танева отново прояви активност в медиите с абсурдна статистика сме изяли покрай Великден.

Съпредседателят на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) Симеон Караколев, който, според злите езици притежава стадо само онлайн, за пред любовницата си – министърка, обясни, че овцевъдите посрещат Великден и Гергьовден с реализирана продукция на сравнително задоволителни цени.

Обичайно в България по време празниците се консумират около половин милион агнета. Малкото останали ще бъдат на трапезата на 6 май. Както са били предвижданията в началото на сезона месото се е продавало в ценовия диапазон от 14 до 19 лв./кг. В сравнение с 2020 г. цената е с около 15% по-висока.

Реклама

По данни на любимеца на Десислава Танева очакваният дъмпинг на месо и яйца от внос не се състоя, естествено, благодарение и на контрола от страна на БАБХ по граничните пунктове, намери време да похвали подопечните на своята близка до сърцето сливналийка.

Караколев припомни изтъркани глупотевини –  че за безопасност своеобразна гаранция дава българският произход, който на месото се означава със син печат.

За всяко друга държава печатът е червен. Препоръчително и законно е да се купи месо от някоя ферма, допълни животновъдът, мъдрува Симеон Караколев.

Висящ остава въпросът дали поредната медийна проява на „овцевъда” е платена от Министерството на земеделието и колко струва това удоволствие на данъкоплатеца?

1 Коментар
  1. Димитър Д. казва

    Този е сериозен измамник. И клиент на прокуратурата беше , но това не спира Сливенската мадона да го използва за глашатай. Най – обикновен крадец и неуспяла мутра.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.