Спешните лекари скочиха: Откога ВИТИЗ дава дипломи по медицина? (пиарката на ЦСМП-София Катя Сунгарска се прави на доктор)

5 6 176

Пиарката на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска се прави на лекар! Спешните медици скочиха срещу наглостта на неосъществената докторка, която се прави, че е наясно с истинските проблеми на съсловието, научи Narod.bg от гневен сигнал, публикуван във фейсбук групата „Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ“.

Ето пълния текст на недоволните медици:

Реклама

Откога пиарката на ЦСМП София ни стана колежка? Колко дежурства на линейка или в спешно отделение е дала тази нереализирана актриса и журналистка? Откога ВИТИЗ дават и дипломи по медицина?

Справката е от биографията на госпожата, нямам нищо против артистите и журналистите, но нека всяка жаба да си знае гьола. Откъде е наясно с проблемите на спешните медици в спешните отделения и ЦСМП в цялата страна, та се  представя в медиите за говорител на спешна помощ в национален мащаб?

Откъде има усещането, че натискът върху спешна помощ е намалял? В кой синдикат членува  и като каква се занимава с категорията ни труд? Докога за проблемите ни ще коментира администрацията, която е медицински неграмотна и на топло в кабинета си? Та нали точно тези хора са причина за проблемите ни!!!!

5 Коментара
  1. Мунчо прай шпакловки всякакви казва

    Искаме да видим продължението на видеото дето клепоухия Мунчо ближе ония двете ромски курвета!

  2. RaZor казва

    Катя Сунгарска преди години се подвизаваше по разни кабеларки като нумероложка. Същата е дъщеря на бившия депутат от СДС Иван Сунгарски.

  3. Чеха казва

    Я попитайте болнавия от алкохолизирания им директор, вечния Гелев, колко колеги погреба в следствие на Ковида и как с 4-5 екипа НОЩЕМ се обслужва столицата на България, София?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.