Новина на Narod.bg: Кобрата поискал от Мутрата да го направи министър на спорта

1 2 147

Боксьорът Кубрат Пулев бил канен от лидера на хунтата ГЕРБ Бойко Борисов да стане член на мафиотската партия, но Кобрата отказал, защото държал на спортната си кариера.

Narod.bg, обаче, научи и подробности – Баце канил Кобрата не само да стане партиен член, но искал да му даде избираемо място в София и да го направи депутат.

Кубрат Пулев пък изнаглял с претенцията, че освен народен избраник, искал да поеме и спортното министерството, което си е запазена територия за Красен Кралев.

Така пазарлъкът между мутрата и боксьора се провалил.

Реклама

„А и не съм от хората, които обичат да козируват,“ – каза в интервю за Би Ти Ви спортистът.

По думите му в миналото Борисов първоначално спечелил неговото доверие, но впоследствие се обвързал „с хора, с които не трябваше“ и не успял „да изиграе партията шах с най-правилните ходове“ и да изведе България на правилния път.

Боксьорът беше помолен да коментира и репликата на Борисов, в която е споменато неговото име.

След като „Има такъв народ“ номинира шахматистката Антоанета Стефанова за министър-председател, Борисов каза: „Предполагам следващата партия ще извади Кубрат Пулев за премиер, това не е сериозно.“

Спортистът отговори, че и в ГЕРБ така поставени нещата не са сериозни, и би могъл да отговори и по-грубо, но ще се въздържи.

Пулев разкритикува и Слави Трифонов, който като лидер на втора политическа сила – „Има такъв народ“, според него би трябвало да се появи публично, а не да общува с избирателите си виртуално. Когато човек е несигурен, тогава не се показва, каза боксьорът.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    А, защо НЕ, щом като може БАРАБАНИСТ за „министър“, защо да НЕ МОЖЕ и ПОБОЙНИК?! И после се ЧУДИМ и МАЕМ, как се е получило НЕДОРАЗУМЕНИЕТО “ цска ТИРЕ софия“, примерно?! Нали така „министър“ Кралев????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.