Навръх Великден Бойко се присмя на Стефан Данаилов: Бог да го прости, ама само боядиса оградата на Семинарията, една боичка и готово, аз я оправИх (ВИДЕО)

2 13 171

Бойко Борисов не се посвени да обърне Великден в политическа реклама за хунтата ГЕРБ. При посещение в Софийската духовна семинария Баце обясни как той, с двете си ръце, за 10 години ремонтирал стотици църкви, докато „те” не направили нищо, без да обясни кои са омразните „те”.

В своето словоблудство  навръх Възкресение Христово Баце нападна „кандидат-президента” Румен Радев, че си бил назначил своя Централна избирателна комисия и сега щял да направи и свой служебен кабинет, за да превземе властта, а той, заслужилият, да бъде изтикан от държавната хранилка, направила обкръжението му и самия него мултимилионери.

Реклама

Върха на простотията Борисова беше атаката към един от най-големите ни артисти – покойния Стефан Данаилов.

„А ся да се смеем за последно – Бог да го прости министъра на културата Стефан Данаилов, беше ми приятел, ама беше направИл отвънка само боя. Само оградата и тя, гледам, паднАла. Еми пада, щот са я оцветили, така, с боичка и са приключили”, нагло се хилеше пред Севда ТВ недоразумението от СИК, сочейки охрадата на Софийската духовна семинария.

Цялото извращение вижте ТУК, атаката към Стефан Данаилов започва след 6,45 минута:

2 Коментара
  1. Секси пичка казва

    А мутрафонката на путьо путкин е много секси пичка.

  2. ЧЕХА казва

    Тя Простотията, Наглостта и Профанщината са Запазена Марка на ГЕРБ..! Да са ви честити..!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.