Чакалите на Бойко изпълзяват на площада, чакат „провокация“?!

5 2 125

Един от малкото свободни журналисти Иван Бакалов за пореден път разкова политическата действителност, която тия дни бе озарена от нова геробидна глупост – облечени с тениски на Баце подмазвачи застанаха пред палата Му в Банкя, за да го бранят? От кого, е въпросът?

Преди ден симпатизанти, членове и депутати от хунтата се събраха пред дома на премиера в оставка в Банкя, за да отвърнат на „готвена провокация” срещу него.

Те се обявиха категорично против поредния опит за разпъване на черни чували пред дома на Борисов. Акцията им продължи няколко минути, като повечето събрали се бяха с тениски с лика на лидера на ГЕРБ.

„В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна, гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп (Дионисий – б.а) , една бивша премиерка (Ренета Инджова – б.а), кандидат за президент в последствие на една от опозиционните партии, хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Хора, които освен да идват пред домовете на хората и да ги тероризират и тормозят вече година наред, друго не правят.

Тези същите хора трябва да знаят, че сме достатъчно експедитивни, за да покажем, че няма този терор да продължи.

Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца”, заяви несвързано един от най-големите подмазвачи – депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

Ето, обаче, как коментира случката Иван Бакалов:

Реклама

Чакалите на Борисов се ориентират към мирни площадни мероприятия. Събраха се в Банкя пред дома на вожда, да го бранят от някакъв поп и Ренета Инджова, пък те не дойдоха.

Ами всички бойковизии ги показаха, да ни уплашат.

Паралелно на площадно мероприятие излязоха и официалните чакали – подчинените на Гешев.

Изкарани под стой пред Съдебната палата с драматични физиономии, че им посягали на независимостта. Няма такава наглост. Най-корумпираната част от съдебната система.

Хората, които оставят ненаказани престъпници, които решават да оневинят някого без да стигне до съд. Или да обвинят невинен и да го влачат по 1-2 години по арести, докато накрая съдът сваля обвиненията.

Все по-остра става нуждата от промяна на законите за съдебната власт и разтурянето на това гнездо на корупция.

Пост на журналиста Иван Бакалов във фейсблук

5 Коментара
 1. Лъчо Мозъка казва

  Буцко се е нас*ал от страх, май ще има насилствена любов от Гешев и каскетурата:)

 2. Мунчо Мунев - Муньовлията казва

  А муньо ко ше изминджа по въпроса?

 3. Шубето е голем страх казва

  От „На всеки километър“ са се научили, че батСерги и МиткоБомбата джитнаха Каназирчето точно на Великден! А БОКо вече 3-ти ден се е заключил в тоалетната в мазата и употребява вече 16-то руло червена БКП-тоалетна хартия! Шубето е голем страх и изисква МНОГО-О-О-О-О тоалетна хартия!!!

 4. Шубето казва

  От „На всеки километър“ са се научили, че батСерги и МиткоБомбата джитнаха Каназирчето точно на Великден! А БОКо вече 3-ти ден се е заключил в тоалетната в мазата и употребява вече 16-то руло червена БКП-тоалетна хартия! Шубето е голем страх и изисква МНОГО-О-О-О-О тоалетна хартия!!!

 5. ЧикЧирик казва

  „Чакали“ или мутро-партийни ЧИКИДЖИИ?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.