Христина Бобокова проговори за Мата Хари (тя ли е красавицата от спалнята на Баце?)

5 5 664

Не атакуват мен – атакуват семейството ни. С тези думи съпругата на бизнесмена Пламен Бобоков Христина Бобокова обяснява защо замесиха името й в скандала с жената, снимала в спалнята на Бойко Борисов, в интервю за списание „Жената днес“.

Христина Бобокова е родена в Пловдив. Тя е изкуствовед и управител на „Нумизматичен музей-Русе“.

„Случилото се не променя факта, че продължавам да съм съпруга на един от най-успешните български индустриалци, доказал се с множество авторитетни международни бизнес проекти, независимо от грозно изфабрикуваните атаки срещу него и брат му, не другаде, а тук – в родината.

Надявам се, да ми зададете отново същия въпрос след време, когато цялата тази публична стъкмистика отпадне и прокуратурата претърпи пълно фиаско по скалъпения си, поръчков сценарий.

Реклама

За жалост, тогава отговорността за своеволията на прокуратурата ще понесе държавата, а не хората с власт и болно съзнание, които стоят зад всичко това“, коментира Бобокова.

„Неосъзнатият урок за всички през пандемията е, че докато преди се стремяхме да постигнем много и да имаме повече, разбрахме, че всъщност можем и с много по-малко. По-малко пътувания, по-малко работа, по-малко контакти и по-ограничено общуване.

Ритъмът на живот доста се забави и сви. Останаха най-важните и всъщност най-стойностните неща – здравето, семейството, любимите хора и верните приятели. Мисля, че всеки извървя своеобразен път навътре към себе си и равносметките вече са налице. Моята е, че щастието е възможно само ако е споделено“, допълва тя.

Тя признава, че последната една година й дала яснота относно хората около нея и „като с магическа пръчка ме освободи от излишни „приятелства“, за което съм облекчена и наистина благодарна“.

„Радвам се, че загубите бяха малко. По принцип, не съм човек, който с лекота се лишава от познанства, но сега се чувствам добре – обградена съм от хора, които ме зареждат с позитивна енергия. Това ме вдъхновява, прави деня ми ползотворен, а липсата на напрежение и лицемерие са полезни за изборите и решенията ми“, разказва тя.

5 Коментара
 1. Stan казва

  Красива и умна жена!
  Рядко срещана комбинация!!!

 2. мара казва

  МДАААА… точно това е доказателството, че оня КАТИЛ не може да докосва такова бижу…

 3. bojan казва

  minal ja e s 300

 4. bojan казва

  mnogo go e lapala

 5. My dick Janko казва

  Бобоковица вече я видяхме, ами дайте да видим и на Мунчо Бобоковеца!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.