Разкритие на ВИП персона: Любен Дилов-син е мениджър на плеймейтки на повикване, кой му прави чадър? (новият гербераст стои зад фирмата „Кучки на плажа” ООД + СНИМКИ)

1 4 061

ВИП персона, наясно с мръсотиите сред т.нар. елит, разкри шокиращи факти за новия гербераст Любен Дилов-син, който е стар приятел на Бойко Борисов.

Според топ фризьора Валентин Кулагин пусна пост във фейсбук, в който обвинява Дилов, че е мениджър на плеймейтки и проститутки, а сега е кандидат за министър на туризма от ГЕРБ.

Ето пълния текст:

Моля? Министър на културата – Калин Вельов – барабанист (от Ку-ку бенда).

Министър на туризма – Любен Дилов-син? Фъфлещ министър на туризма, който менажира плеймейтки и проститутки?

Слави Трифонов  -музикант, който не може да пее, нито свири… със специалност „кавал” от Широка лъка.

OMFG

България?

Вие мозък ли имате в главите или пикня?!

Реклама

Narod.bg се поразрови в темата, при което излязоха доста пикантни детайли около плеймейт биографията на Дилов.

Не е тайна, че в държавата на Баце няма невъзможни неща. Затова и е съвсем нормално за мутрите е да пробутат иначе симпатичния издател и журналист за министър на туризма в неродения кабинет на ГЕРБ.

Как, обаче, Дилов се класира за позицията? Източник на Narod.bg обясни абсурда с опита на издателя в привличане на клиенти, макар и придобит в най-порнографския конкурс, официално провеждан у нас „Мис Плеймейт”, който, за щастие, вече е история.

Любен Дилов-син е притежавал половината акции от фирмата зад „бардака на властта”, както наричат голото шоу – „Ди Ес Джи Прадъкшънс” ООД. Прелюбопитно е, че до 2017 г. дружеството е носило доста по-подходящото име „БИЧЕС ОН ДЪ БИЙЧ ООД, т.е. „Кучки на плажа”.

Самият конкурс е прословут с „продукцията” си – тутинговани мадами с морал на радиатор, които като представителки на най-древната професия бръмчат на повикване по света.

Информаторът на Narod.bg обясни безобразието с интереса на политици от върховете към плеймейтките, които години наред бълваше шоуто, организирано от фирмата на Любен Дилов-син.

Затова и властта търпеше бардака, без да предприеме никакви мерки за неговото разбутване. На този фон цяла сюрия публични домове топ сутеньори бяха разбити.

Силата на държаната изпитаха на гърба си Мистър България Мирослав Йончев и легендарните сводници Даниел Бурджиев, по-известен като Дани Обувката и бившият мъж на Ирена Милянкова Росен Чолов – Чолата.

Плеймейт бардакът обаче се вихреше с пълна сила без никакви проблем до смъртта на един от двигателите на конкурса – Христо Сираков – Ицо Стоте манекенки. След неговата внезапна смърт заради Covid усложнения, очевадният бордей затвори в синхрон с фалита на организаторът на „Мис Плеймет” – еротичното списание „Плейбой”, списвано от…Любен Дилов-син.

Всъщност, водещ на последното събитие на конкурса бе неосъщественият министър на туризма в качеството си на главен редактор на списанието Playboy България, което вече също е сред медийните покойници.

1 Коментар
  1. Stan казва

    Тя, цялата ни Държава е заприличала на Бардак!!!
    Например: Народното ни събрание – пълно е с ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ от мъжки и женски род!
    Пълно падение! Гнус!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.