На Велика сряда цъфнаха предателите: БСП+ДПС +ГЕРБ

1 2 194

Днес е Велика сряда- денят на предателството. Ние си имаме цяла група предатели БСП+ДПС +ГЕРБ.

Вижте тази снимка. БСП и ДПС са се договорили с ГЕРБ да гласуват “въздържали се”, за да блокират и прекъснат заседание на парламента, което да приеме задължителните промени в Избирателния кодекс. Това е уродливото лице на властовото лихварство, което решава съдбините ни, колеги българи. Без маска”, ядосва се пиар експертът Радослав Бимбалов във фейсбук.

Реклама

Коментарите под поста са показателни:

„Коалицията ГЕРБ/БСП/ДПС е статуквото! Задкулисието си има имена – Доган, Борисов, Нинова, Карадайъ и лакеите им в НС. Позор за България! Стачки, Блокади, протести и гласуване за дългосрочно посещение на мутрите при бай Ставри! Мафия!”

Журналистът Силвия Атипова пък написа:

Програмата на Народното събрание се уточнява предварително на председателски съвет. Т. е. ГЕРБ + ДПС + БСП са се съгласили предварително с точките от седмичния дневен ред. В зала обаче гласуват друго. Как се работи с хора, които не държат на думата си дори за 15-ина минути, аз не знам.

1 Коментар
  1. Васко казва

    ДОТУК БЯХ С,, НАРОД,,ХОРА, КОИТО НЕ ВНИКВАТ ДЪЛБОКО В ПРОЦЕСИТЕ НА ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА И НЕ ВИЖДАТ ЕДИНСТВЕНО ПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА ПОЛИТИКА НА БСП ТАМ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ЧЕТЕНИ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.