Фандъкова, марш от властта! Плочките на „Графа” пропаднаха, пак ремонти, пак кражби

0 1 017

Йорданка Фандъкова е време да бъде изметена от властта в София – поредна очевадна кражба лъсна пред очите на столичани. По-малко от 2 години след прословутия ремонт на ул. „Граф Игнатиев”, фалирал десетки магазини, започна рушенето и на тротоарните настилки, и пропадането на асфалта между трамвайните релси, алармираха от „Спаси София”.

„Плочките по Графа продължават да се разпадат. Настилката все повече пропада, вече има и дупки, и множество изпочупени плочи. Докато Йорданка Фандъкова ходи на свиждания в Банкя в търсене на нечия благословия, градът се разпада пред очите ни, а инвестираните милиони отиват на вятъра“, пишат от платформата. И питат Фандъкова:

Защо не активирате гаранцията към Джи Пи Груп, за която толкова много заблуждавахте хората по време на строителството?

Реклама

Защо не наложите нови глоби за очевидно некачественото строителство?

Защо не потърсите отговорност от проектанта, а вместо това му давате нови емблематични ремонти, на които отново да си остави ръцете, като този на площада около храм-паметника „Св. Ал. Невски” и ул. „Шишман”?

Къде е отговорността на столичната администрация, която е съгласувала и приела обекта, въпреки видимите му дефекти?

„Няма логично обяснение, защо кметът продължава да си затваря очите за този знаков ремонт. Толкова ли няма желание да направи нещо качествено за София? Наистина ли не се интересува от факта, че новата улица се разпада? Толкова ли е потънала в зависимости, че не може да наложи санкции и да възложи истински качествен ремонт на ремонта“, допълват от „Спаси София“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.