Първо в Narod.bg: Слави се връща в bTV?

3 5 890

Слави Трифонов е получил предложение, на което трудно може да откаже – да върне отново шоуто си в ефира на bTV, разкри пред Narod.bg източник, близък до новия политик.

Засега офертата от новото ръководство в най-голямата частна телевизия у нас е само устна и затова, с неясни финансови параметри.

Всичко, обаче, ще зависи от това дали партията на шоумена „Има такъв народ” ще участва в следващото правителство и каква точно роля ще има – на реално управляваща, или на „златен пръст”, от който ще зависи прокарването на решения в изгода на едно или друго политическо лоби.

Последните индикации са, че кабинет на ИТН няма да има, след като номинираната за премиер Антоанета Стефанова има поръчка от партийния си вожд да върне мандата на мига.

Реклама

„Трябва да се види какво ще е разпределението на властта, тогава ще стане и ясно дали Трифонов ще се върне в телевизията-майка, или ще продължи да мъчи занаята в кабеларката си „7/8 TV”.

Според запознати в момента финансовото състояние на телевизията на Дългия е отчайващо. Сумата, нужна за издръжката й – заплати на екипа, на техническия персонал, такса за ретлансация и т.н., струва около 500 000 лева на месе.

На този фон приходите от реклама клонят към нула. „7/8”, обаче, стана платена от 1 септември 2020 г., като цената ѝ за достъп е 78 ст. с ДДС.

По време на абонамента миналата година около 2000 души са заявили, че я купуват, по данни на мобилните оператори, които я разпространяват в мрежите си. Така излиза, че и парите от абонамент не стигат за нищо, затова Слави вадел от своя джоб, за да продължи да се изявява като тв босс.

3 Коментара
  1. Мутрата Мутрьо Мутрев от село Мутриндол казва

    Тоя див чалга-селяндур тотално се изложи кат кифладжия.

  2. […] – да върне отново шоуто си в ефира на bTV, разкри пред Narod.bg източник, близък до новия […]

  3. […] – да върне отново шоуто си в ефира на bTV, разкри пред Narod.bg източник, близък до новия […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.