ИЗВЪНРЕДНО: Слави издига световен шампион по шах за премиер, който „веднага ще върне мандата”

0 1 406

Слави Трифонов издигна шампиона по шах Антоанета Стефанова за министър-председател от „Има такъв народ”. Новината стана ясна преди минути от пост на Дългия във фейсбук.

Номинираната на премиер, обаче, веднага трябва да върне мандата за съставяне на правителство, а така вървим към служебен кабинет на президента Румен Радев.

Ето целия пост на Слави Трифонов:

За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Реклама

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне.

Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.