Известна журналистка: Красен Кралев заряза Виктория заради адвокатка!

0 13 736

Нина-Никол Хамилтън хвърли бомба с новината, че тежкотонажният плейбой Красен Кралев е зарязал красивата тв водеща Виктория Петрова заради нова любовница – адвокатка, на която обаче името не се споменава.

Журналистка-юрист разкри разлъката под пост на Николай Бареков, който макар че изпадна от политиката, продължава да коментира актуалните събития у нас на стената си във фейсбук.

Повод за разкритието стана пост на Бареков, че ако той бил шеф на Нова и bTV, щял да ги обедини в една телевизия с ясния намек, че и двете медии се командват от един „мозъчен тръст” – корумпираните слуги на Бойко Борисов.

Реклама

На репликата, че любовницата на Кралев още чете новините в bTV, Нина-Никол Хамилтън отвърна: „Не му е любовница много отдавна, заряза я заради една адвокатка”.

Елена Тодоровска май се гушка с пухкавия министър

Вероятно иде реч за адв. Елена Тодоровска, с която Кралев имаше афера миналото лято.

Тъмнокосата дама също работи в спортната сфера, тя е сред основателите на детската футболна академия „Комета“ и е председател на Асоциацията на българските фенклубове на чуждестранните отбори

Източник на Narod.bg обаче отрече това да истина. „Красен Кралев е много палав, вероятно адвокатката е поредното му завоевание, но едва ли е зарязал Виктория заради нея. Малко са жените, които могат да го изтърпят и той го знае много добре”, обясни информаторът на Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.