Съдружниците се сбиха: Дилов нападна Слави, брани Мутрата

1 2 801

Политическата какафония ражда чудовища – съдружникът на Слави Трифонов – Любен Дилов-син, нападна Дългия в опит да брани Бойко Борисов, от чиято листа отново е депутат, даже е определен за министър на туризма в кабинет, който никога няма да види бял свят.

Очаквах от ИТН да откажат срещата с ГЕРБ, макар че се надявах някакъв разум да надделее. Щях да им кажа, че е важно да има кабинет, може да не е нашият. Да имаш 160 депутати и да не направиш кабинет е доста глупаво. Това заяви пишман-министърът от ГЕРБ-СДС Дилов – син пред bTV.

Ситуацията ще е тежка, ако в следващите два месеца не се случат някои неща. Има мерки, които може да ги вземе редовно правителство. Някои директни плащания не могат да бъдат направени, както и добавките на пенсионерите и медицинските работници, посочи издателят.

Реклама

„Един бъдещ министър не трябва да се занимава с управление. Всеки сектор трябва да има самоуправление. Министърът трябва да посредник между пленарната зала и гилдиите. Аз например се срещнах с доста представители на гилдиите в българския туризъм.“

В момента текат едни пазарлъци по кьошетата в НС“, твърди кандидатът за министър на туризма. Така Любен Дилов-син се обърна към Слави Трифонов: „Направете го, иначе е тъпо“.

И добави: „Имам чувството, че всички са забравили за какво са ги пратили хората там. ГЕРБ е единствената партия в историята на България, която бие пет пъти поред в парламентарни избори. За нас са важни идеите. Нито веднъж не сме отстъпили от наше предложение“, изложи се докрай Дилов.

„Намираме се в една шизофренна ситуация, от която хората не печелят. Очаквам нещо тъпо да се случи, но българският политически елит винаги ме е изненадвал и е правил нещо още по-тъпо. Утре мандатът отива при Слави Трифонов и той може да ни изненада“, заяви още издателят-плейбой.

1 Коментар
  1. Stan казва

    Как не се намери някой, който да го фрасне този по тъпата чутора ( подобие на глава ), та да му оправи захапката и говора!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.