Само в Narod.bg: Еротична звезда хвали Баце: Той е елегантен, умен, красив и честен (бръмчалките харесват Тиквата) + СНИМКИ

0 14 905

Фейсбук разпоретината Jesika Best, която се радва на завиден брой фенове – над 56 000, благодарение на откровено порнографските си снимки в социалната мрежа, се оказа голяма фенка на Бойко Борисов, разкри Narod.bg.

Софиянката, която според официалната информация е разведена и живее във Франкфурт, Германия, в свой пост описва Баце като „елегантен, умен, щедър, красив, ерудиран, великодушен, честен”, на което дори най-загорелите й почитатели се присвиват откровено.

Реклама

Бръмчалките очевидно си падат по Тулупа, след като през годините са излизали негови връзки с много жени с морала на проститутки.

Последно се говори за тв красавица с талант на калорифер, но смайващи форми, която се възползвала от щенията на Баце, за да си осигури охолен живот, който подслаждала с изневери наляво и надясно.

Палавата Джесика Биест се оказа почитателка и на „Демократична България”, тъй като открихме неин пост с хвалби за Христо Иванов и Ивайло Мирчев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.