НАГЛОСТ за учебника: Бойко се пуска за президент (ВИДЕО)

0 2 218

Наглостта на Бойко не познава граници – ухилен до уши, Баце обяви пред журналистите, причакали го пред болница „Софиямед”, че ще се кандидатира за президент!

Условието на Баце за такъв безумен ход е, ако нито една партия в новия парламент не излъчи правителство и се стигне до служебен кабинет на Румен Радев.

Попитан дали продължава „битката”, Джипко Бибитков отвърна уверено: „Да, разбира се”, а на уточняващия въпрос „За президент?”, бе категоричен: „Да, ако се стигне до служебен кабинет”.

Пред журналисти той коментира, че ДБ готвели капан и обяви, че лично той е „сърбал“ попарата на Христо Иванов. И пусна бомбата, че влиза в кандидатпрезидентската кампания. „Разбира се, че влизам, след служебен кабинет“, отсече той.

Борисов предупреди, че ако останалите (вън от ГЕРБ) 165 депутати не успеят да направят кабинет, ще означава, че са пъзльовци, страхливци. „Имали различия?! Че аз нямам ли различия с Волен Сидеров по руската тема, нямам ли различия с Каракачанов и Валери Симеонов?!“, пита Борисов.

Реклама

Лидерът на ГЕРБ разкри, че се е накарал на здравния си министър проф. Костадин Ангелов за това, че е обсъждал закриването на НОЩ с д-р Александър Симидчиев, председател на здравната комисия в НС. „За една минута работа е в парламента да решат дали да върнат стария състав на НОЩ, който аз съм освбодил, или да си направят нов“, каза Борисов.

„Странно ми е как Демократична България, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, възмутен е той.

„Ние подкрепяме разследването за „Росенец“ и затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. В момента има брутално мнозинство от 165 души“, каза Борисов.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов Борисов отговори: Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу.

ВИДЕОТО ТУК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.