„Касичката“ на Томислав Дончев замесен в убийство на двама в катастрофа (ПОДРОБНОСТИ)

0 6 124

Проф. Олег Асенов, член на управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) и познат повече като „касичката” на падналия от власт вицепремиер Томислав Дончев и на кмета на Велико Търново Даниел Панов, е участвал в катастрофата с две жертви край Микре.

Сръчният професор е бил е пътник в една от колите. Състоянието му е добро и няма наранявания. Загиналите при инцидента не са от автомобила, в който се е возил герберастът проф. Асенов, съобщи Нова телевизия

Реклама

Инцидентът е станал около 8.00 часа, като по първоначална информация са се ударили челно два леки автомобила. В единия, с ловешка регистрация, са пътували 59-годишен мъж и 55-годишна жена. И двамата са починали на място от удара.

Пътят не е затворен. На място се извършва оглед, който да установи причината за катастрофата. Образувано е досъдебно производство.

Според източник на Narod.bg покрай инфраструктурните проекти, одобрени от борда на АПИ, в който властва професорът, само за последния мандат хунтата на ГЕРБ от районите на Томислав Дончев и Даниел Панов – Габрово и Велико Търново, е „щипнала” между 4 и 5 милиона лева, което сега е работа на прокуратурата да го докаже и да прати крадците там, където им е мястото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.