Бойко на патерици плаши народа: Аз ще се върна! Вече преговорих как и кога!

3 3 372

„Аз ще се върна един ден – ще спра да куцукам, ще си почина. Когато се мобилизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Както какъв, няма никакво значение”.

Така заплаши народа лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов, докато театрално куцукаше на патерица, за да представи кандидатите на мафията ГЕРБ за министри, които партията ще предложи за нов кабинет.

Номинираният за министър-председател Даниел Митов получи в 13 ч. от президента проучвателен мандат за ново правителство. Два часа преди обявения час на церемонията Борисов изненадващо се включи в профила си във фейсбук.

Реклама

Как се стои на „болен“ крак без патерица? Поредната лъжа на Мутрата, за да се измъкне от разпита в парламента

Излъчването беше от частната болница „Софиямед“, където – според официалните съобщения – вчера е бил опериран заради травма в коляното в резултат от футболен мач. Той представи номинираните за министри и потвърди, че не възнамерява да се яви в парламента утре, въпреки че беше задължен от депутатите да говори в пленарната зала по националния План за възстановяване и устойчивост.

В рамките на речта, която държа пред номинираните за министри, накрая Борисов ги увери, че с Даниел Митов са „преговорили“ завръщането му в някакъв бъдещ момент.

„Вие сте кандидат-премиери, министри, вицепремиери, но сега ме слушате. Не защото съм по-силен физически, защото съм доказал мъдростта си през тези години“, разсмя публиката Баце Борисов.

3 Коментара
 1. Емил Стнаоев казва

  Пинокио пасти да яде пред тоз бивш Премиер.

 2. Stan казва

  Мутрата Борисов – Този циркаджия се подиграва с българския народ!
  Забележете ( на снимката ), наистина как се ходи на опериран крак, а здравия крак се подпомага с патерица!?

 3. Stan казва

  Имаше време когатго се смеехме на оня кретен Саакашвили – грузинския президент. Тоя боклук Бойко Методиев Борисов е срам, позор и гнусота за целия български народ. Тоя боклук се гаври с нас по абсолютно безобразен и недопустим начин. Шизофреник и психопат, трябва да бъде вкаран в затвора до живот без право на помилване и с конфискация на всичко заграбено от народа!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.