Журналист: Ами ако Онова се върне?

2 6 255

Малко изводи след вчерашния панаир в НС…

1. Слави и компания не са дошли да управляват и изобщо не знаят къде се намират. Прикриват шока и безсилието си с антибойковски циркове.

Обзалагам се, че Слави няма да стъпи в парламента, няма да се появи на живо и ще гледаме само холограмата му на картинка. Идея нямат какво да правят с властта. Казвам го с прискърбие, защото до последно се надявах, че все пак влизат с добри намерения.

2. Покрай маймунските изстъпления на гербавите малцина забелязаха, че Корнелия предложи морато̀риум върху всички сделки на ГРОБ.

Немедленно. И той бе отхвърлен. Дали от зависимости или от обикновена глупост и суета, за да не е Ниновото… ще видим, скоро.

3. Нинова си стъпва на краката и при едни летни предсрочни избори, докато всички са на море БСП will be back.

Реклама

4. Проблемът е, че може да се завърне и Онова. Гледам във Facebook масово си честитите оставката му…

Милички, рано е да празнувате. То сега седи и гледа цирковете и си брои животите. От 9-те, му е останал още един и ще извади всичко от чекмеджето, за да си го изживее.

5. Надеждата ми е раздаването на картите да стигне до Христо Иванов.

Единственият необладан от тежки комплекси и зависимости. Със здрав разум, кадри, институционален опит и кауза.

Иначе ще гледате балет “Магаданс” в Министерство на културата!

Пост на холивудската съпруга и журналист Ирина Асиова – Диамант във фейсбук

2 Коментара
  1. Vladi казва

    Направи си справка, точно Христо Иванов,
    гнома и тяхната костовистка партийка гласуеаха против да се прави ревизия на предишните управления, преди 3 дена беше провери, сигурно Маджо му се е обадил по телефона мс Христо Иванов че не се бяха чували от протестите

  2. mi6osp казва

    През лятото Христо Иванов разцепи протеста, отиде да протестира срещу Доган в Росенец и така помогна на Борисов да не подава оставка, а единственият резултат от протеста срещу Доган е, че влезе в парламента с двойно повече от очакваните депутати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.