Сашо Диков със страшно разкритие: „Слави Трифонов е приклещен, каквото му кажат, това ще направи!“

1 5 150

„Слави Трифонов е приклещен, няма мърдане и каквото му кажат, това ще направи!“. Край на цитата. Цитатът идва от ДПС“. Това каза журналистът Сашо Диков в предаването „Алтернативата“ с Миролюба Бенатова.

Най-важното, което ще разберем сега е независим ли е Слави или е приклещен от едната или другата страна. Защото докато беше в бТВ Слави не беше независим.

Реклама

Диков коментира още, че има „сглобка“ с няколко накупени депутати вече. „Сглобката“ като информация идва от ДПС, от там, където се движат нещата, каза той.

ГЕРБ,  ДПС плюс Слави правят 156 гласа, вече са накупили няколко още „здравите сили“ и правят 160 гласа. При тези 160 гласа, Слави прави предложение за свикване на Велико Народно събрание, което да приеме Конституция на Румен Радев. „Апропо, нали си спомняте, че Бойко Борисов още в понеделник каза – нека се свика ВНС и да се приеме конституцията на Радев“, каза още Диков.

Цялото интервю със Сашо Диков може да гледате ТУК – от 35-та минута до 50-та минута:

1 Коментар
  1. Еркю Поаров Джуниър казва

    Само ако Слави посмее да предаде половин милионата си избиратели,това ще бъде АБСОЛЮТНИЯ му край! И като водещ и като бизнесмен и като политик!
    Ще му остане единствената алтернатива: На перамнентен курорт при Черепа в Дю-Бай!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.