И почва да бяга с 200! Борисов си подаде оставката и от СТРАХ се скри от народа (Ще бъде запомнен като мишка)

2 8 508

Медиите съобщиха: премиерът Борисов депозирал оставката на кабинета в деловодството на Народното събрание. Ще кажете: Извършена е нормална процедура. Не е точно така.

Защото:

Борисов е изпратил някоя „калинка“ да внесе въпросната оставка. Той, както всеки ден, е зает със серия разговори с международни партньори…

– Борисов не отива в Народното събрание да подаде лично оставката на кабинета, както е редно да стане. Причината е, че не уважава тази институция, което е демонстрирал многократно с отказите да отговаря на парламентарни питания.

– Борисов не отива в НС, защото Конституцията не означава много за него.

Друга причина е, че не смее да се изправи очи в очи с народните представители, които и извън парламента и в него бяха и са против неговото управление.

Реклама

– И накрая: Борисов умира от страх да се изправи пред камерите и чрез тях пред погледа на българите. Не защото е гузен, а защото знае, че те знаят за чекмеджето, лъжите и грабежите, които позволи, толерира и съучаства в много от тях. Гузен е, защото знае, че хората знаят за мафиотизирането на неговото управление, за задкулисните сделки. И най-вече знае, че той и само той е главният виновен 12 години България да е последна по всички показатели за добър живот в Евросъюза, че българите живеят най-малко, боледуват най-много, умират най-често, неграмотни са, не са щастливи, а държавата им е най-корумпирана, според международните стандарти и институции.

Затова Борисов изпраща „калинка“ да свърши нещо, което трябва и е достойно да свърши той. И е прав. Срещата с истината не е по силите му.

Свърна в гъстата гора и избяга като куче, – е написал поета.

Страшно е да те запомнят такъв.

Емил Азар

П.П. Народните представители са тези, които трябва да не оставят Борисов да се измъкне като мокра връв. Трябва да го извикат в пленарната зала. Да го заставят, ако се наложи.
Източник: Фрогнюз

2 Коментара
 1. Сашко, ученик от 4-ти клас казва

  По „Средния Дамбовчанин, поет лирик“

  Демонтирайте гумите на Спартана,
  че да не го натъпка до тавана,
  с палети от 500 евровски ‘урожай’,
  да не пристане на Черепа в Дю-Бай!
  Бай-Бай, бай Хуй, Бай-Бай!

 2. майната казва

  Дааа, човекът си заслужи да го замерят с обувки!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.