Дори и Плевнелиев го призна: Бойко, ти подаде оставка като ПЛЪХ!

2 4 488

Дори самият Росен Плевнелиев заговори срещу Бойко Борисов в днешния ден, когато на бял свят за пореден път излезе страхът на премиера от народа, видя Narod.bg.

Първият и последен президент на ГЕРБ разкритикува Биг Бос, че не занесъл лично оставката на правителството пред новите депутати, а я е депозирал тихомълком като плъх в деловодството на НС.

Беше редно Бойко Борисов да подаде лично оставката на правителството пред парламента„, заяви пред БНР Росен Плевнелиев, президент на България от 2012 до 2017 година. Той изказа предположение, че лидерът на ГЕРБ не е отишъл в Народното събрание, защото знаел, че конфронтацията ще бъде от самото начало в дневния ред на този парламент.

Според Плевню десетките демонстранти пред НС, които скандираха срещу ГЕРБ, били „изкуствено спретнат протест“.

„Затова може би не е отишъл, за да не разпали допълнително страстите“, коментира Росен Плевнелиев.

Темата за подадената скришом оставка породи куп коментари в социалните мрежи.

Реклама

Narod.bg публикува позицията на най-известния PR експерт у нас Любомир Аламанов:

Най-важното за деня. Както е казал мъдрият български народ: Не ги слушай какво говорят, а ги гледай какво правят.

Докато Десислава Атанасова редеше безсмислени конкатенации от думички на трибуната на НС как уважавали хората и институциите, Борисов за пореден път не уважи парламентарната република. Пратили оставката си по служебна поща.

Даже Мика Зайкова с възмущение коментира: „Това или е срам към народа и към вас, или е пренебрежение към вас и тази институция“.

Това май е горе долу всичко, което трябва да знаете за консистентността на посланията на ГЕРБ.

И да, без протестите сега това нямаше да е възможно.Това пък е май всичко, което трябва да знаете за успеха на протестите. Каквото и да ви говорят надъхани партийни активисти.

Днес е хубав ден за българската демокрация.

2 Коментара
  1. Рибаря от Перловската река казва

    Toва е първото вярно и смислено нещо, което Роско каза , за последните 20 години!

  2. Хайван и Хандрей казва

    Роско Недоноско и той душичка, макар и дребничка и стиска и помни милия ,като обидено слонче. Има да си връща за ‘чемберите’ ,дато Баце му биеше прад публика, и преди, а и докато беше Прецедент! И дето подтичваше по стълбите на мин. съвет , след като беше почерпен от ‘премиера с най-вкусното кафенце на света’ !
    А иначе за Бокаса е абсолютно прав.Иска да се измъкне, точно като стар плъх,но с палетите с яките пачки .И може би е замислил да стане съкКУРортист на Черепа в Дю-Бай?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.