Триковете на застаряващия мафиот Бойко (ВИДЕО)

0 2 758

Като актьор с изтъркани номера. Като застаряващ мафиот, на когото му трябва време да се поизправи и да намери начин да отмъсти – така изглежда в края на управлението си премиерът Бойко Борисов. 

Триковете му са стари и познати, но това не го притеснява да ги пробутва. Обяснява, че е незаменим и никой друг не може да се справи с тежките задачи по управлението на страната. Предлага експертен кабинет – за да управлява и да усвоява европари възможно най-дълго.

Когато трябва да хвърли прах в очите – иска свикване на Велико народно събрание. Със същата лекота, с която щедро раздава обществени пари, така Борисов от години раздава и депутати.

Твърди, че новите избори не са решение – скъпи били и нищо нямало да е по-различно. И пак от години драматично се отказва от депутатското си място още преди да е свикан новоизбраният парламент. И докато през 2005-а ЦИК не одобри това, сега вече всичко е възможно.

Реклама

И по време на летните протести, и сега Борисов е готов на всичко, за да може ГЕРБ да е в управлението до края на годината.

Бойко Борисов не издържа и в изборната нощ даже се върна в миналото си от 90-те.

Публикация на в. „Сега”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.