БУХАЛКАТА заигра: Заместникът на Слави плаши репортер с „липси от тялото”

7 3 170

Новите мутри около Слави Трифонов още не са във властта, а вече развъртяха бухалката – избраният за депутат сценарист Тошко Йорданов, който е заместник-лидер на „Има такъв народ”, заплаши репортера на Нова телевизия Благой Цицелков със сурово наказание по примера на Крумовите закони заради случайна грешка в ефир.

Повод за гнева на Йорданов стана лапсус в обедната емисия на медията. Вместо да назове правилно името на формацията на Мая Манолова – „Изправи се! Мутри вън“, Цицелков казва: „Има такъв народ“. Погрешното цитиране става в  репортаж дали коалицията би приела подкрепа от БСП или ДПС.

Впоследствие в предаването, което Тошко Йорданов води по телевизия 7/8, той обвини в лъжа журналиста и обяви, че ако е живеел по времето на Крум, за подобна лъжа е „щяло да липсват части от тялото на репортера“. Пълното изказване на Йорданов гласи: „Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за Нова ТВ.

Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам. Я го пуснете тоя хубавец пак… Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“.

Реклама

Благой Цицелков попадна под ударите на Слави и компания

Впоследствие Благой Цицелков коментира в социалните мрежи, че става въпрос за грешка – без умисъл, и че в излъчения след неговото включване репортаж се вижда, че той има предвид „Изправи се! Мутри вън“, а не партията на Слави Трифонов.

От Нова телевизия също излязоха с позиция, в която се казва, че е „притеснителна връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител“.

Според медията подобни аналогии са смущаващи. „По време на живо включване в обедната емисия на Нова телевизия на 13 април е допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации – репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!“ с „Има такъв народ“.

В излъченото видео непосредствено след пряката връзка информацията е напълно коректна“, пишат от Нова телевизия.

7 Коментара
 1. Ерата на идиотите казва

  В психиатрията се счита, че идиотията е най-тежката форма на умствена изостаналост.Дебилизмът е по-леката форма.
  Този Тошко(Африкански), солташак на Славуца, който преди 30-ина години чукаше кокошките на село, е по-прост дори от Боко Тиквата Бай Хуй.
  Бай Хуй може да е прост, но поне е тарикат, а Тошкото е 100% цървул, откъдето и да го погледнеш!

 2. Боболина казва

  Не народ а мърша щом гласува за мутрачалгаря.А Тошко Африкански наистина е по прост и от ББ

 3. Jane казва

  Malak Toshko e palen kompleksar. Ot takiva triabva da se biaga, zasthoto nistho xubavo ne moje da se ochakva. „Dai mu na prostaka malko vlast i mu gledai seira“

 4. М.М. казва

  Правилно Христо Стоичков не говори пред български журналисти. А дали този лъжец от Нова би издържал да лъже по телевизия ако беше в … в Украйна? Оказа се, че от ИТН не са обсъждали предложение. Лъжците в Украйна ги лишиха от права защото са пропагандатори и измислят истории. Журналистите са длъжни да представят истината. Пропагандата не отговаря на етичните правила. На Салавюв пропагандиращ за Путин в Италия му конфискуваха вила за 3 милиона евро. В България накъдето се обърнем и само пропагандатори.

 5. мара казва

  „По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това.“
  А Тошето сценаришчето или познат като (П*Я*K- прост ямболски kaпyт) пcува в ефир кат каpyцар!!!!
  https://youtu.be/iTkUfp4qmjw

 6. майната казва

  Това което наричате неволна грешка , дали е така??? Бойко лъже под път и над път и никога не е засичан ??? Защо ли всичко в БГ става неволно, ама се извлича пряка изгода.Журналистът вместо да реве за крайник, който не са му отрязали да вземе да си гледа работата!!!Неволната грешка, води до неправомерни ползи и хонорари???

 7. дедо от село казва

  Ей ,шантав народ, брей! А бе, къде ги намирате такива серсеми като тоз тошко ли, мошко ли беше , че и депутати ги правите! А бе хора спомнете си какви хора е имало в свещената сграда на Народното събрание- говорим за П Славейков ,иван Вазов,Захари Стоянов и др национални великани в духовния смисъл на думата и какви плазмодии и червиви нищожества пратихте там! С такива продажници като хр ивановци, като бб и маи , деси мутреси ,прости кърджл п-ки,славчовци и тошковци,които не знаят от кой край се държи мотиката ,но знаят как се харчат народни пари мнооого има да теглите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.