Баце убеден: Даниел Митов ще е премиер (ВИДЕО)

1 2 445

Бойко Борисов потвърди, че кандидат за премиер на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов. Премиерът от СИК направи по време на включване на живо във фейсбук.

„Цвета Караянчева в Кърджали се справи отлично и затова ще я предложим за председател на парламента“, каза още Борисов.

„Неслучайно в лидерските двубои аз ги победих. Откакто съм човек, аз се явявам мажоритарно на избори. Нас обществото ни поиска, затова искат да ни махнат. За мое щастие имаме страхотен капитал в лицето на тази партия, която показа на тези избори, че е истинска партия. Имаме яки структури, кадърни кметове. Знам как партията се би за тях. Другият път по-внимателно с критиките, за да не им създадем дискомфорт, те направиха много за градовете си. Аз ги разбирам, бил съм кмет“, каза Борисов.

„Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, за които ме избраха, за да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор. Щели да правят комисия, народът направи комисия. Народът постави мен и ГЕРБ на първо място“, каза още премиерът.

Реклама

„Слави Трифонов е безспорно най-успелият човек в шоубизнеса. Но сега той дойде на друга сцена. От нея трябва отговорност и смели, бързи решения. Затова ние трябва да приготвим и кабинет. Аз съм готов с кабинета, но днес ще ви съобщя кой ще ви бъде премиер“, каза още тя.

„Кабинетът ще го кажем като получим мандат. Но този мандат трябва да го получи някой и да внесе документите. Аз ще чакам, ще гледам, ще помагам и ако трябва ще се намеся.

Толкова вече грозно постъпваха през тези месеци тези хора -към семейството ми, към дома ми Колкото и да казват, че съм остарял, не ги съветвам да ме предизвикват. Даниел Митов е кандидатът за премиер“, каза още сикаджията.

ВИДЕОТО

1 Коментар
  1. Jane казва

    Baze ne moje da asimilira, che toi ne e v kompetenziata da naznachava noviat primier. Ne e v sastoianie da kaje tochno toi koi sthe kara vlaka.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.