Фандъкова ще спре ли с кражбите? Шкаф за 50 000 лева лъсна на пл. „Славейков” (пълен е с любимата на Баце „Винету”)

1 3 784

Шкаф за 47 285 лв. се появи на столичния площад „Славейков. Той е част от инвестицията в услуга на книжарите, които ще продават стоката си там.

Още през февруари „Сега“ писа, че ще бъдат поставени общо 7 такива щанда, на обща стойност 331 000 лв. с ДДС. Сдружението „Спаси София“ пък се възмути от високата цена.

Нагла далавера под погледа на цяла България

Днес Борис Бонев и група младежи прерязаха иронично лентата на придобивката.

Те нахлузиха маски с лика на кмета Фандъкова и я осмяха в социалните мрежи: „Йорданка Фандъкова откри новия щанд за книги на пл. „Славейков“.

Реклама

Въпреки, че изглежда като поръчан от китайски сайт, това недоразумение струва на софиянци само 47 000 лв. за бройката.

Ако ГЕРБ-цената за един обикновен щанд за книги ви се струва височка, това е защото той е „ювелирна изработка, каквато няма и в Дубай“.

Иронизиран бе и съветникът от ГЕРБ Георги Георгиев: „Освен кмета, на откриването присъства и вносителят на доклада за този със сигурност най-спешен за града разход, струващ ни над 330 000 лв. – Георги Георгиев.

Нищо, че никога не сте чули за него – той се занимава само с „Работа, работа, работа“. Все пак трябва да има приоритети – докато ремонтите се отлагат, а градският транспорт е пред фалит, трябва да платим стотици хиляди за седем щанда за книги.

За да е доволен и учителят на учителката – Бойко Борисов, се предлага само една книга – „Винету“. „Управляващите крадат и последните им пари. Но пък какво са тези пари, като си имаме кмет без цена!?“, завършват от „Спаси София“.

1 Коментар
  1. веси казва

    Поредните Фейкове в този сайт фантом регистиран на името на социално слаб Българин както и още 57 фирми

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.