МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА: Мъжът на новата ГЕРБ звезда Славена Точева лежи в испански затвор за трафик на дрога

2 30 144

Съпругът на новата политическа звезда на ГЕРБ Славена Точева лежи в испански затвор за наркотрафик! Красавицата, близка до трафикант №1 Дидо Дънката, бе уредена на изборите на 4 април за народен представител от Варна с повече преференции от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов и с явната и неслучайна подкрепа на хората на Дънката, разкрива в своя скандална публикация сайта „19 минути“.

Оказва се, че половинката на новоизбраната депутатка Славена Точева, от когото тя има дете, е международен пласьор на наркотици. Преди няколко години той е заловен „на калъп“ с голямо количество дрога и е пратен в истански затвор, където и в момента излежава 11-годишна присъда. Днес депутатката Славена, която известно време работи като хостеса в нощно заведение, не обича да го споменава и казва, че не одобрявала начина му на живот.

Дидо Дънката уреди мафиотската съпруга за депутат от ГЕРБ

Предизборният плакат на Славена Точева като кандидат за депутат от ГЕРБ. Варненката събра над 6800 преференции, което е доста учудващо за напълно непознато политическо лице

Реклама

Когато мъжа й е тикнат зад решетките в Марбея, тя става близка с Христо Николов. Неговата съдба е удивителна: от шофьор на червения кмет Краси Костов, явно поради много информация и лоялност, той е издигнат до общински съветник от БСП. Кметът обаче се изпокарва с тогавашния силен човек в левицата като неин организационен секретар и също така местен депутат Димитър Дъбов, което не му донася следващ мандат, а властта преминава в ГЕРБ. Шофьорът му – общински съветник пък, сигурно поради някакви посреднически заслуги, се озовава шеф на голяма фирма, отговаряща за сметосъбирането в града.

Амбициозната днешна депутатка обаче го зарязва, когато го гонят от фирмата заради злоупотреби. Следва съдружието със сина на лидера на ДПС в морската столица Ведат Саккалъ. Впоследствие тя прехвърля на партньора си дяловете от фирмата.

Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ фигурира в медиите само по един повод –  светски. Преди няколко години тя представлява нощния клуб „Сенсо“ в журито на конкурса „Мис Варна“. Славена се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на скандалния Борислав Манджуков, разстрелян публично пред дома си през 2014 г.

Според слуховете, от няколко години Славена Точева е особено близка до варненския фактор и бивш митнически властелин Дидо Дънката. Според някои, именно той е в основата на хилядите преференции, с което варненското Барби се намърдва за депутат от ГЕРБ и изпреварва дори народни любимци като проф. Костадин Ангелов. Любопитно е в каква сфера на публичния живот ще е компетентно новото политическо Барби. В официалната си биография 30-годишната Славена е представена като „еколог в частния сектор“ и човек, който владее четири езика, а в момента е студент по “Управление на туризма” в компрометираната Стопанска академия в Свищов. Журналистите с нетърпение очакват първите й изявления и интервюта, но тя до този момент отклонява поканите за разговори.

2 Коментара
  1. […] МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА: Мъжът на новата ГЕРБ звезда Славена… […]

  2. […] МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА: Мъжът на новата ГЕРБ звезда Славена… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.